Tak jsme zpět od dr. a máme za sebou i krevní testy....jen ještě nevím jak to dopadlo...

04.12.2008

:( .To budu vědět až zítra dopoledne... :( .To budu do zítra jak na trní... :00: .No a ještě pojedemE zítra na kardiologii na vyšetření.Volaly jsem tam a oni , že mám zítra v 14.30h přijet.Tak to budeme mít zkonrolovaný pořádně, jen aby to DOBŘE DOPADLO.... :h: :h: :h: .Holky já jsem fakt z toho tak smutná.... :r: :r: :r: :r: :r: :r: , sice nemám ortel, ale ta mrcha STRACH je šílená... :00: :00: :r: :r: .Ptala jsem se sestřičky, než jsme jely do té laborky, co to může být a ona mi na to nic neřekla... :O :n: , jen, že nemám ničemu předcházet, že počkáme na ty výsledky, asi mě nechtěj strašit, ale proč nemůžou být konkrétnější... :( .Tak zítřek pro nás bude zase jeden ze dnů D....Holky držte pěsti, já se fakt bojím, nedokážu si představit, že bych se ted dověděla, že té naší malé lásce něco je... :r: :r: :r: :r: :n: :n: :n: :r: :r: :r: :r: .

Daníku,co se stalo?Mě to nějak uniklo,ted nestíhám,tak ty stránky vždycky jen proletím...Každopádně držim palce a napiš ,jak jste dopadli :sick:

Danko, budu moc držet palečky. :k:
doktorka ani sestřička opravdu nemohly být konkrétnější. když nemají ještě žádné výsledky v ruce nemůžou dělat závěry. zbytečně by tě mohly akorát tak rozhodit víc ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka