Vy které jste se letos vdávaly...poraďte

04.12.2008

Dobré odpoledne, chtěla jsem si přes net objednat nějaký svatební katalog :\r/ , protože nemám čas brouzdat po netu, ale nic jsem nenašla, je to prý k dispozici na matrikách. Máte některá z Vás která se vdávala tento rok, nějaký takový katalog a kde jste ho získaly, jde to i jinak než na matrikách????

já jsem se vdávala tetos v srpnu a žádný katalog jsem nepotřebovala. objehneš si nějakou restauraci tak si zamluvíš salonek na ten den kdy to máte domluvíš se snima na jídle co kdy budete chtít. pak zajdi do půjčovny šatů tam si nějaký vybereš maj tam toho hafo. manžel at si je koupí vyjde to levnějš než aby si je půjčoval a bude je mít na pořád :-) prstínky ty se musí objednat trvá to tak 6 týdnů,teda aspon mi jsme to tak měli :-) a nějaký květinářství kde ti udělají mirty kytky pro tebe a maminky,na auto... a ještě oznámení to si buď nějaký koupíš v krámu a nebo na netu mají že ti je vytiskou jak to chcete tak na to koukni :-) snad jsem ti poradila jinak už nevím :-) a kdy se budete brát???? hodně štěstíčka a lásky :-)

Ahoj Foxi,
asi Tě moc nepotěším, ale sehnala jsem ho jen na té matrice, nikde jinde jsem ho neviděla :( Ale občas takový podobný katalog mívají u fotografů nebo v půjčovně šatů :)

mrkni na www.beremese.cz tam najdeš nevěsty ze svého okresu, jsou tam typy na šaty, cukroví, vše podstatné..můžeš si vytvořit i své album a taky v bazárku nakupovat, nebo prodávat..hodně štěstí :h: peťula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka