Výbava

03.12.2008

Jen abych to uvedla na pravou miru, 99% obleceni, zavinovačku apod. dostanu od sestry po synovci. Musime koupit jen postlyku, autosedačku, ..... a nevim co vsechno. Snad to bude stacit po 28.tt

Kliknutím vložíte smajlíky:

No nic jak to tak sleduju budu muset probrat taky věci po malém. Zatím mi všichni vracejí co měli půjčené, ale taky nevím jak to bude vypadat. Tak autosedačka, vanička, lehátko, postýlka, košík, odsávačka jsou o.k. oblečení proberu a dokoupím nějaké frajeřinky podle toho co budeme mít. A hotovo. Koupili jsme sušičku tak to s výbavičkou nebudu přehánět. Mějte se fajn. M.

:a: Ahojky,já mám termín 21.5. a zatím mám jen pár oblečků,čekám Nelinku. Ale už mám asi i jasno jaký kočárek a uložených pár odkazů kde se dá pořídit postýlka +povlečení. S tou začnu po novém roce, pak vanička a přebalovací pult (ale jen tu jednu část na postýlku-šetří místo i penízky). tady na těch stránkách je fajn,že člověk má přehled kde co koupit,ale hlavně co koupit. Taky čekám první dítě,takže tápu. mějte se krásně májové maminky.... :dance:

Ahojda,
já mám termín 15.5. a zatím mám pár oblečků a nějaké ty blbinky...:-) Vůbec nevím co kupovat a jak velké, v květnu už je teplo tak asi jen něco lehkého hm?...Chtělo by to radu nějaké zkušené maminy :one: Já čekám první a ve všem tápu...

In reply to by Verusle

Tak já bych hlavně koupila to základní, body a trika s dlouhým rukávem,dupačky,kabátky nebo svetříky,ponožtičky(můžou se dát přes dupačky aby nebyly studené nožičky),čepičku lehčí i teplejší,zavinovačku,je to psané i v průkazce,a protože počasí se nedá věřit tak bych něco nechala těsně před porodem.Já už jsem se takhle spálila malej se narodil 7.srpna a celé léto byli pařáky takže jsem koupila i trička s krátkým rukávkem a ten den co jsem jela do porodnice začalo pršet a už to tak zůstalo hotové podzimní počasí. :00: Hlavně si to nakupování užij te. :one:

I kdyz bude v kvetnu teplo,co budete kupovat??Budou stacit dupacky s dlouhym rukavem?naky svetrik cepka a ponozticky ne?

Já mám termín 15. 5. 2009 A s výbavičkou pomalu začnu až po novém roce. Zatím se mi to pořád zdá brzo. Nějaké oblečky už mám nakoupené, ale to jen tak pro radost :dance: A hodně věcma mě zásobuje moje sestra. Strašně se na mimi těší. Už jsem říkala, že tomu malému musíme povědět, že nebýt tety Lucky, tak nemá výbavičku žádnou :s: :s: :s:

Tak já mám termín 23.5 a s nakupováním čekám až budu vědět pohlaví miminka 9.12 jdu na amniocentézu tak se to dozvím už docela brzo.Mám spousty věci po klukovi postýlku,kočárek atd.Ale ráda bych také něco přikoupila růžového tedy pokud se nám zadaří holčička.Myslím ale že času mám ještě dost až budu vědět že je miminko v pořádku a pohlaví půjde to nakupování samo. :a:

tak ja jsem te v 27 tt obleceni na mimiska uz mam skoro vsechno. jeste mi ale spoustu veci chybi. objednavam teda ale vse krome kocarku pres net.
urco to staci, ale nikdy nevis, jak se tudes citit :a:
urcite bych to mela alespon vyhlidnute :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka