ÚNOR za dvermi,pojdte poklabosit..

02.12.2008

Tak holky unor se blizi jak se tesite na svoje miminka???? :h: A jak pak se maji u vas v brisku?? :q: Kopou? Ta nase cacorka kope uz malo spise se jen porad prevaluje :girl: :qu: a jak se citite ?? Ja jdu za tyden na ultrazvuk v 31 tydnu tak se tesim az tu nasi holcicku uvidime ale zase na druhou stranu se bojim aby vse bylo v poradku,ikdyz dosud bylo.. :dance: a co vi? Kdyby mala nebyla otocena hlavickou dolu muzou z mi naplanovat cisare?? nebo se jeste mala muze otocit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky holky,
no těšení se ani slovy popsat nedá...A hlavně už to tak nějak pořádně dochází i taťkovi.Pusinky na bříško a tak....
Malá se pravidelně ozývá ať už kopanci, nebo že se převaluje, protahuje.Ono místa jí ubývá...takže ať si to užije dokud to ještě tak nějak jde :).Každopádně kolikrát jsou to vlny, že mi tancuje celé břicho např.jako dneska v metru.Myslím, že jsem bavila všechny, kteří stáli nade mnou :-D :s: .Kolikrát kopanec do močáku anebo do žebra je taky super... a jak na to nejsem připravená tak se pěkně leknu :dance: :dance:
Co už začínám pozorovat.Že mi nedělá dobře byť jen ležení na zádech.Přečetla jsem si že od teďka už by se ani nemělo spát na zádech.Protože se snižuje krevní tlak.A je to fakt, stačí když tak ležím a je mi až špatně...jakoby na omdlení a špatně se mi dýchá.Máte to taky???
Jak jsme položený netuším...Když jsme byli v 26tt na 4D tak byla hlavičkou dolů.....ale příjde mi, že se tam furt převrací jak se jí zlíbí.I když včera bylo pár škytanců dole.No ale ty dloubance fakt nedokážu rozeznat, jestli to byla nožička nebo ručička.Ale dneska zrovna mi tam skládá střeva a žaludek nahoře :!k: Tak uvidíme.17.12 jdeme na velký utz., tak se uvidí...paní doktorka mě upozorňovala už hnedka na začátku, když mě měřila, že to možná bude na císaře, kvůli tomu že jsem úzká.Tak kdoví.Ale nehroutím se z toho..když by to muselo být, tak se svět nezboří a já se taky nezblázním :dance: -hlavně aby byla malá v pořádku :one:
Tak papa :a: , mějte se krásně a opatrujte sebe i miminka :e):

ahoj, tady se taky moc tesime. Je to prvni miminko, chlapecek, a pripravy (hlavne ty psychicke) jsou velike. Porad na nej myslim, treba vecer, kdyz lezim v posteli, tak si ho predstavuju .. :cc): a kdyz se k tomu jeste prevali, tak mi moc potesi.
Kopance velke nejsou, ale prevaluje se a protahuje nekolikrat denne a minimalne jednou denne ma skytavku, jak trenuje dychani. Vcera se uz i tatka ptal, jestli pry neskyta moc. :dance:
Zitra jdu na kontrolu v 30tt a doufam, ze jeste do vanoc nas doktorka posle na ten velky utz a me na odbery.
Hlavicku ma malej uz delsi dobu dolu v te dobre poloze a ze se to nemeni mi potvrzuje prave ta jeho skytavka, kdy presne poznam, kde je hlavicka. ostatni telicko si tam nejak poskladal, to vubec nevim jak. :dance:

Jak ses ptala na to otoceni, tak jsem cetla, ze do 36 tt se jeste muzou otocit, potom, ze uz je to spise vzacnost, ale pry do porodu nikdy neni nic jiste. Taky nekdo dela na otoceni miminka kocici hrebety. Asi jde o babskou radu, ale na strankach jsem to cetla.
Ja jsem cele tehu vubec necvicila, tak bud budu lina jen ja nebo ja a malej.
Zdravim unoracky. :)

Ahojda, s mimískem se máme moc dobře :-) Krásně se tam hemží, žádný kopance, jen takové příjemné převalování! Taky jdu příští týden v uterý na UZV, tak už se taky moc těším a jsem zvědavá, až mimíska zase uvidím. Nevím, co čekáme, ale už jsem hrozně nedočkavá, co se nám narodí! Kdyby nebylo ještě mimi otočené, to nevadí, do porodu se může klidně ještě přetočit, ještě na to má čas :-)Jaké jste té Vaší prďolce vybrali jméno?

In reply to by Julie25

Tak mi jsme ty nasi prdolce vybraly jmeno Adrianka. Neznam nikoho ani tady ktera by mela holcicku Adrianku,je to takovy neobvykly jmeno ale am se moc libilo.Taky se moc tesim na ultrazvuk a jak jinak uzivas tehotenstvi ??Uz se nam to blizi rychle to utika..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka