pozitivní GBS !

04.12.2008

Ahojky, zdravím všechny :a:
Chtěla jsem se zeptat, dr. mi dělal poslední stěry, nějaké GBS a včera mi řekl že ho mám pozitivní. Zítra jdu po druhé do nemocnice na monitor a že jim to tam mám říct. Ale vůbec nevím co mě čeká, co to znamená. Bojím se, aby to nějak neohrožovalo mimi. :(
Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky tak vám všem moc děkuju za podporu. :) Už jsem klidnější, ale fakt jsem se toho bála, nevěděla jsem o co jde. Dneska jsem byla na monitoru a dr. mi také vysvětlovala že to není nic vyjímečného a něco hrozného, že mám jen co nejdřív přijet do porodnice až to na mne přijde.
Tak ještě jednou moc děkuju, mějte se a přeju hezký zbytek těhu. :\x: :one:

Vůbec se neboj, já to mám taky pozitivní. Prý jen nějakou lehčí formu, takže mi možná ani antibiotika dávat nebudou, rozhodne se až u porodu. Doktor mi říkal, že to má dokonce až 60% těhulek :a:

Ahojky, to znamená, že máš pozitivního streptokoka. Stěry se dělají proto, aby se právě zjistilo, jestli ho máš, protože by se mohl přenést při porodu na miminko. Ale tím, že to u porodu řekneš, tak to při porodu nasadí antibiotika a miminko se tím ochrání. Takže se neboj, pozitivního streptokoka má až 28% těhotných a po porodu vymizí. Hlavně o tom v porodnici musí vědět aby ti dali ty antibiotika aspon 4 hodiny před porodem. Nemusíš se tím stresovat papa Aluša

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky.
Tak jsi mě aspoň trošku uklidnila, že to není asi moc ojedinělá věc, ale stejně se bojím o prcka. :O :cc): No a teď se budu bát abych přijela včas, se bojím že to nějak promeškám nebo že včas nepoznám že se porod blíží a pak bude pozdě. :( :r:
No tak snad to bude v pořádku.
Děkuju moc, měj se hezky. :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka