CS 2

04.12.2008

Ahoj maminy, tak jsem dnes byla v poradně končím 28tt a vše v pořádku jen nevím co je to CS 2 doktor mi k tomu jen říkal že je to na ten týden v normě a ať se šetřím, takže z toho nemusím mít strach???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, Dr. tak označují stav porodních cest. Čípek - délka, tuhost, tvar, zda mimi nalého, jak jsou vyvinuty poševní klenby apod. U každého to je jinak. Ale toto je určo v limitu. Nevím jaké CS jsi měla ze začátku a za jak dlouho, o kolik a v čem došlo ke změně. Kdyby to byl problém, Dr. by Ti to řekl. Ale šetři se, trochu víc odpočívej a neblázni s vánočním úklidem. :a:

CS označuje stav děložního čípku..směr, skrácení a tuhost. myslím že to jde až do 10...ale někdo k porodu jde s CS 0. takže neboj vše je ok. Já mela ve 34 tt myslím CS3 nebo tak nějak. jinka je to v těhu průkazce, jak je ten graf s váhou a výškou fundu (dělohy).

In reply to by Ruza

No to bych se v tom grafu musela vyznat, já mám výšku fundu 27 nebo 37 doktor to tam přepisoval a přibrala jsem 11kg. Ale když říkaš že je to v poho bude ti věřit.Dík

In reply to by Renat

jo jo to bude ok. horší právě je když se to CS mění již dříve ¨jak ti tam teď napsala lenička( myslím) ,ale v té druhé polovině se to už očekává. výška fundu by měla cca odpovídat tomu týdnu ve kterém jsi. Ty CS jsou úplně dole (Cervix-Score) CS 2 je ok od 26tt (a koukám že to tam je do CS7 to odpovídá 38) Ale je hodně holek co šlo k porodu s 0 (alespoň to tu psali) a někteří doktoři to ani moc nezkoumají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka