ach joo

04.12.2008

...dneska porad chodim a kontroluju si kalhotky presne jak jsme to tusila zacinam spinit tak ze zitra MS urcite vypukne naplno :-(
je zvlastni ze po 10mesicich od vynechani HA to mam az posledni 2 mesice rozhozeny,jinak jsem MS mela pravidelny,ted nevim jak si vypocitat PL dny fakt skvely ...

Ahoj Baru,hlavně se nenervuj a ber to v klidu,rozhozenou MS nemáš o rozhození se dá mluvit tak po týdnu zpoždění u tebe je pořád pravidelná. (To mám od svýho Dr.)Tak držím pěsti už na příště ;) měj se hezky papa :a: :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky mam zasobu ovu testiku a to by v tom byl cert aby se nezadarilo :o) rozhazeny to mam az ted posledni dva mesice o cca 5 dni, jinak pred tim jsem byla v pohode, tak aspon Tobe aby MS nedorazila vubec :o)

In reply to by Baruna

Ahojky, tak doufám, že to vyjde příště. Těch 5 dnů bych nepovažovala za velký rozházení, já to třeba nedostala skoro 60 dnů a to už byl mazec... takhle aspoň víš, na čem jsi... ;) a můžete začít znovu snažílkovat. Jinak jak tu píšeš o těch ovu testech, bacha na ně. Mě je doktor nedoporučil a když jsem se ho zeptala proč, tak mi řekl, že ovu test reaguje na zvýšení nějakýho hormonu v moči, ale nezaručuje prasknutí folikulu a teprve to prasknutí folikulu je ovulace, která trvá pár minutek.... takže je lepší měřit BT a podle toho zjistíš jistojistě, jestli ovulka probíhá a když budeš BT měřit pravidelně nebo alespoň 2 měsíce, tak pak už jednoduše odhadneš, kdy přibližně ovulka je a kdy se máte nejvíc snažílkovat :) . Tak to jen k těm testům, že některý holky jsou pak nešťastný, že ovu testy jim vycházely pozitivní, ale k ovulaci došlo až třeba po týdnu... :jawdrop: . Jinak přeji pěkné snažílkování a ať se brzy zadaří a ty máš v bříšku :cc): . :a: :one: :dance: :c: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka