Musím se pochlubit a zoufalkám dát naději ! ;-)

04.12.2008

Bříško.
Věk: 40
Stav: 3 děti, nyní téměř 7 měsíců po porodu
Necvičím, kojím, žeru. Ať žije čokoláda ! :\x:

jé a nedávala jsi sem kdysi super receptík na půlhodinové cvičení denně ? :!k: nedávno jsem si říkala, že se tě zeptám jaké jsou výsledky, jestli má smysl se do půlhodinového týrání denně pouštět a vidím, že máme hodně obdobnou dietku :-) a teda bříško máš nádherný ;)

In reply to by Tesa

jó jó, dávala ! Dopadlo to tak, že jsem si ten postup cvičení vytiskla a po pár týdnech válení toho papíru u počítače jej vyhodila. :s: :s: :s: Takže smysl to fakt nemá, radši si dám tu čokoládu a zmrzlinu, teď má nejoblíbenější jídla. :s: :s: :s: Jinak děkuju za pochvalu ! :girl:

Cauky Johhy, :a:
zdravim a zase po dlouhe dobe moc pozdravuju a soucasne smekam vse co mam - fakt mas naprosto paradni brisko!!!!! :one: :one: :one:
Jinak musim rict, ze Tvuj receptik (necvicim, kojim, laduju se cokoladou) teda velice dobre znam! :c: :hu: :a\|: :\x: A sem na tom taky nejak obdobne. ;)
V porodnici sem nechala vse co sem nabrala (cili svych 8 kilecek) a kojenim slo dolu dalsich 6. :jawdrop: Do dneska nemam dohnanou jeste ani vahu, kterou sem mela kdysi davno pradavno. No a brisko mam paradoxne lepsi nez pred tehu ... :00:
Ale je mezi nama teda jeden dost velikej rozdil: Ty mas 3 deti, kdezto ja zatim jen jedno!!!!! ;)
Takze: jeste jednou smekam a posilam k Tobe svuj veliky obdiv!!!! :one: :k: :h:
Pozdravujem Tveho maleho prince a posilame pusinky ... :cc): :c:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Ahooojky Sharan,
Mooc Ti děkuji !!! :girl:
No vidíš, aspoň někdo mi dá za pravdu a ty jsi zářný příklad čokoládového bříška ! :s: :one: Gratuluji !
Tak ať to jde stejně i s dalšími potomky ! :qu:
Děkuji a pozdravuj svou princezničku ! :\x: :k: :h:

:qu: Tak to teda klobouk dolů!!!¨Já budu mít v lednu 38,před těhu váha 59kg,celkem jsem byla spokojená,ale ted už 13kg nahoře-29t,takže mám celkem obavy jak to pujde dolů vzhledem k věku,doma už 2 děti - kluk 17,holka 15. :a:

In reply to by Janka71

Já měla přesně tyhle obavy, že vzhledem k věku to neshodím. Trvalo to sice déle, taky asi díky císaři, ale šlo to samo, takže se neboj ! Půjde to, uvidíš! Jakmile to mrně začne lézt, je konec relativního klidu a hlavně mě pěkně masíruje, jak po mě pořád leze a skáče. :s: :s: :s:

:!k: :!k: :!k: já taky žeru čokoládu a vypadam jinak teda :r: :r: ,ale teda řeknu ti holka,kdejaká dvacítka ti může závidět :one: ,třeba taková dvacítka ve 32 letech jako já :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

Koho krmíš?? Je ti určo 20, děti ještě nemáš a nežereš :s: :s: :s:
Tak jako fakt smekám. Prosím tě a jakou, že to jíš čokoládu? :s:

:jawdrop: a :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: .Krásný bříško, ani ti nevěřím, že neposiluješ právě to bříško.... :)

In reply to by Johanna

tak to jooo :) já myslela, že jseš taková ta , co se láduje od rána do večera a nepřibere :n: :a\|: :hu: a chceš holky provokovat :s: :s: :s: dělám si srandu :k: fakt je to pecka :\x:

no, krása, ženo, super bříško a postava taky, modelka ;) :one: :c: ...jenže nám, zoufalkmám, naději nedáš, protože to máš geneticky dané, to je jasné :s: .....takže my můžem jen stále zoufat a taky doufat, že snad někdy se dopracujeme ke svým původním hodnotám :!k: :a:

super po trech detech to teda smekam ja jsem po dvou a nastesti taky po tom mega brichu uz nic nemam a taky jen kojenim takze to urcite funguje mimca ty prebytecny tuky vysajou :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky