chlubení

ivka2222
04.12.2008

;) chtěla bych se pochlubit jak jsem si udělala obývák a zeptat se jestli to nejní přehnané,nebo naopak nedokonalé,ještě mám v úmyslu mezi masky na zdi dát nějaký obraz který to trochu osvítí,do oranžova nějaký ten etno,prosím napište mi k tomu váš názor přijmu jakýkoliv i negativní ráda se přiučím a možná to nejní úplně ono

Ivi, máš to moc krásné, ale....moc tmavé. Styl naprosto bezvadný, ale ten nábytek už je tmavší a ty sošky a ty masky...to dělá tmavo v místnosti, teda podle te fotky. Ale jinak mi se líbí tento styl, ale prosvětlila bych to tak, jak už radí ženy dole:-)
PS...krááááááááááááááááááááásné draceny :one: :one: , mě ta moja zdechla :\/:

:!k: ,nejdřív,doufám,že Denisce je lépe. Jinak moc se mi líbí barva nábytku a jak si to krásně asymetricky vychytala,jen co bych volila já je rohový počítačový stůl,ale chápu,že třeba neměli. To je můj poznatek k nábytku, Obrázek bych tam taky nedávala a holky mají pravdu chce to rozhodně barevný obaly na květináče a to oranžová,červená,žlutá,okr, nejlépe proužek,mám je doma,vypadá to bombově a mají je v OBi. JInak bych taky vymněnila ještě závěsy a koberec bych taky volila jinak,já bych byla buď pro laminátovou podlahu a na to jen kusový koberec nebo lino (imitace podlahy) a ještě bych hodila stěnu do oranžové,terakotové,stačilo by jen jednu tu za stěnou nebo třeba za sedačkou. Ale jinak fakt dobrý,nádherný doplňky,ty kobry jsou boží i ty sošky a jak už jsem pochválila i barva nábytku je supr,taková hřejivá.
Gabča,Filípek,Domčulka

ivka2222

In reply to by Bestyjka.

tak jsem se byla koukat na závěsy,holky mají toho mraky a já jsem zoufalá,potřebovala bych poradit :r: jo a s tou podlahou bastyjko,my jsme tady jen dočasně zhruba do roka se stěhujeme pryč a já nechci do tohoto baráku investovat :n: vím že je ten koberec hrozný,ale nevyplatí se kupovat něco jiného :n: :n:

ale proč jsi to měnila? Mně se docela líbil ten původní byt. Ten mě inspiroval. :///: Působl tak "zabydleně"
A teď vážně. Vypadá to opravdu dobře. Ale já třeba tenhle styl moc nemusím. To není kritika. Každý má rád něco jiného.

ahoj Ivi, myslim, že je to v pohodě, ale obraz za masky bych nestrkala, to by bylo přeplácaný.co to zkusit rozsvítit třeba tím, že dáš kytky do barevných květináčů (oranžová, žlutá, okr, klidně i oranžovo červená...)
jo a trochu mi tam drzhne ten závěs u okna.....moc se k tomu stylu nehodí. barva jo, ale jiný materiál

Mě se to taky líbí :) . Borůvka má dobrej nápad s těma fotkama, já bych je taky někam šoupla. Obraz bych tam nedávala, ale pořídila bych spíš obaly na květináče do oranžova.

janka.82

Můj názor- takhle je to krásné, líbí se mi to. Spíš bych řekla, že s tím obrazem by to bylo přehnané. Nechej to tak :one:

Ahoky, já myslím, že je to hezké! I když pro mě až moc dokonalé, tudíž neosobní, jakoby v nějaké firmě..vyměnila bych sošky a truhličky za nějaké osobní fotky, dětí muže sebe...se zdí naopak poblém nemám vůbec...mám ráda volnost..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky