roční prohlídka

04.12.2008

Tak jsme byli dnes na roční prohlídce, vážíme 9,07kg a měříme 73cm, tzn. že jsme vyrostli za rok o 23 cm a přibrali 6kg, a doktorka říkala že prý je dlouháááááááááááá :jawdrop: tak se ptám kolik měří vaše dětičky, no ale u nás má tatínek 190cm tak s není čemu divit :!k: . Jsme vlastníky 3 zoubků :!k: a do chodzení se nám zatím moc nechce :n:

Nazdar Mončo píšu jak sme dopadly na 8-mi měsíční prohlídce my. Takže malá váží 7 240g měří 69,5 cm.taky máme 3 zoubky, teda ten třetí je skoro venku je prořezaný ale ještě se trochu schovává.

Čavec holky, tak to gratulujeme ke krásným mírám a vahám :qu: Jinak na nás zatím nemáte. V pondělí jsme byli u dr., Justýnka je nemocná, tak jsem si jí zvážila a má 9,70 kg a měří 76 cm ;) Má 8 zoubků a minulý týden měla horečky protože jí lezou stoličky a už 11. 11 lítá jak drak...ona nechodí, ona běhá :s: :s: :s:
Tak se mějte :a:

Šikulkáááááááááááááá :\x: :\x: a kolik jste přibrali od minula?..a že je dlouháááááááá...to ještě neviděla Kaču :!k: ...my jsme před měsícem vážili 9440gr a měřili 77 cm...a chodíííííme..ale nebuj, ono to příjde..malá se prostě jednou pustila a prošla od kuchyně do obýváku a pak už chodila a chodí skoro furt :one: ...zuby nemůžu spočítat, kouše...ale 7 určitě a tlačí se ji stolička :|:

Ahojda tak my při roční prohlídce:9,170kg,77cm 10zubů.Při narození 3350kg,51cm.Chodit začala v 8,5měsících :a:

Simonka Krainová :girl: :one: . Jinak na chození máte ještě čas. A vlastníkem tří zubů budu za pár let taky :!k: ,sem ráda,že sem ti mohla aspoň maličkou pochválit,protože jsem tu dlouho nebyla a zase to leze jako když s.... a maluje, spíš to první :!k: .A gratulace veliká dodatečně k jednomu roku,vím,že jste listopadový. Gabča,Filípek,Domčulka

a nejste vy nějcí VIP? že vám ten rok trvá nějak moc krátkou dobu :s:

neřikej mi, že už je žabě rok :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka