malinik

04.12.2008

Ahoj vsem.Z informaci jsem zistila,ze malinik se ma pit od 36 tt.Ale poradte mi prosim kde ho kupujete.Mam si o nej zažadat v lekarne,nebo v nejakem obchudku s cajema.Kde ste ho koupili Vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jéé, holky, já nevěděla, že maliník urychluje porod... tak myslíte, že když piju ve 12. tt každý den malinový čaj, je to špatně??

Ahojky!!!Já takové věci kupuju v Bylinkářovi!!! A mám takový dotaz,jaké máš informace,proč se má pít?Pro rychlejší porod?

In reply to by kockral

Ahojda, je to jak píšeš, prý to uspíší porod, teda příchod porodu ale já byla v úterý na předporodním kurzu a tam nám PA řekla, že to působí jak na koho. Takže se na to asi spolehnout nemůžeš. Já jsem 36tt a začnu ho pít až příští týden, raději. Uvidím, jak na mě zapůsobí, třeba budu mít cvrčka už na Vánoce doma a to bych byla mooooooooooooc ráda

In reply to by janet.t

Aha,tak já si to raději koupím,až bych třeba měla termín. První kluk se mi narodil už v 37.týdnu a nechci to uspěchat,ať je raději kulaťoučký,než malý a pak abychom byli dlouho v nemocnici!! Díky za radu!!! A tobě přeju,ať se ti splní přání a máte cvrčka pod stromeček!!! :a:

In reply to by kockral

Děkuju za přání, dneska jsem byla na kontrole a dr říkal, že to vypadá, že spíš budu přenášet a že mimi bude docela velké, příští týden ho zkusí změřit aby věděl váhu, tak jem zvědavá. Takže já ten maliník přece jen zkusím. Bylinky na mě většinou působily, tak uvidím, třeba to vliv bude mít. pa pa

In reply to by janet.t

Ahojky!!! A podle čeho to doktor poznal,že budeš přenášet? To by taky byla pro mně super zpráva a taky bych raději přenášela,než nedonosila!!! Mám taky zatím mimi asi o deset dní větší,ve středu jdu na screening,tak jsem zvědavá,co to bude za obr. Už na začátku,když mělo mimi vážit nějakých 220 g,tak moje vážilo 378 g. Na minulé kontrole jsem byla 27+3 a mimi bylo už 25+5. :jawdrop: :a:

In reply to by kockral

Ahojda, tak dr mi udělal včera běžnou konrolu (jsem 36+3), změřil bříško, řekl že budu mít velké mimi a ptal se, jestli sportuju. Když jsem řekla, že před těhu ano - běh, kolo, tenis, tak mi řekl, že holky, co sportovali mají pak problém s přenášením, že mimčo nechce klesnout a k tomu jsem prvorodička a ještě mám úzkou pánev. Prostě takové příznaky že dřív to nepřijde. Taky uvidím příští týden, jak nás změří a jak to bude vypadat. Porodu jsem se ani tolik nebála, ale z císaře mám strach. Přeju pohodové těhu

In reply to by janet.t

Ahojky!!!Já měla poprvé právě císaře,není to vůbec příjemné,taky bych strašně ráda normální porod,i kdyby mě mimi roztrhalo.Ono je nejhorší,že nemůžeš mít mimi u sebe,až další den a já ho měla dokonce až za čtrnáct dnů. :§) :§) :§) První den mi ani neřekli,co to je,jestli je zdravé,protože to byla sobota a doktorka neměla čas,sestřičky to říkat nemůžou,prostě hrůza,probrečela jsem celou sobotu,než mi řekli první zprávu. :r:

No,já jsem před prvním těhu každý den cvičila aerobic a kalanetiku,jezdila jsem často na kole a bříško mi kleslo už v 36.týdnu.Ono to zas záleží i na těhu,protože já jsem ještě v 36.týdnu myla okna,gruntovala,podnikala i několikahodinové vycházky,docela hodně sexovala!!!Takže pokud budeš pořád aktivní,tak se nemusíš bát přenášení!!! :a:

In reply to by kockral

Teda holka, to je něco, to by mě kleplo, kdyby mi nikdo nic neřekl, bych tu nemocnici asi zbourala. Si nedokážu představit, že bych prcka neměla hned u sebe. Jinak já se právě teď ani moc nehýbu, jsem ráda, že jsem ráda, tak bych asi měla mít víc pohybu, co... Nechci přenášet, už teď jsem z toho zničená, ale hlavně už bych chtěla mít malé u sebe, nemůžu se dočkat. Uvidím, co příští kontrola, třeba se uklidním :a:

In reply to by janet.t

Ani mi nemluv,dodnes je to moje nejčernější noční můra!!!Strašně jsem chtěla druhé,chtěla jsem si užít právě to,že bych měla mimi hned u sebe na šestinedělí atd.,ale co jsem otěhotněla,tak žiju jen ve strachu,ať to není stejné,nebo ještě horší. Taky jsem zničená z tohodle těhotenství.V prvním jsem jezdila,chodila až do termínu porodu,teďkom se po ránu vzbudím a už abych ležela.Mám strašně velké břicho,po půl hodině chození jakobych nosila šutry,ani to pečení mě letos nebaví.Však už to máme za dva měsíce,taky jsem zvědavá,co mi teď řekne doktor.Jdu ve středu, na screening,taky jsem byla na krev,tak doufám,že bude vše o.k.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky