Prosím o radu

04.12.2008

Ahojky holky,
jak se máte ve spolek? Jsem se taky tento týden vrhla na Vánoční cukroví a narazila jsem na menší problém. Chci vyzkoušet jeden recept a jaksik nevím, ce to je BB puding :\/: Nevíte náhodou některá co to teda je? Děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by mala Jana

Jo, a je lepší těsto nejdřív míchat vařečkou. Než trošku ztuhne, je to pěkná řidina a pěkně lepí. Aspoň teda u toho mého receptu. Drží pěsti, ať ten puding seženeš :-)

ahojky,tak BB-puding je z značka pudingu.Dost stara,jeste nasi rodice to papali :s: Byl tam takovy maly klucina jak se cpe a ma celou pusu od pudingu :!k:

Ahojky!!!A nebude to zkratka firmy,která dělá ty pudinky? Jinak,jestli se jedná o pudinkové strojkové cukroví,tak mám taky recept,tak bys ho mohla obměnit,tam se dává jakýkoliv pudink!!!

In reply to by kockral

Ono tohle zrovna není cukroví, ale kokosová roláda. Jsem si taky říkala, že to tak udělám. Prostě tam prsknu nějaký puding, který budu mít po ruce a nějak to dopadne. Při nejhorším budou mít hostinu tátovy slepice :-) Dík :-)

In reply to by mala Jana

Není to nepečená kokosová roláda? Mám spoustu receptů,tak kdybys nějaký chtěla,napíšu!!! Jo a k tomu,že tam zkusíš dát prostě nějaký pudink,to se většinou vyplácí, já takhle vyvařuju a peču skoro pořád a vždycky je to super. Moje mamka jednou upekla buchtu,kde zapomněla dát vajíčka a taky se dala jíst!!!Možná vymyslíš ještě lepší recept!!! :s: :a:

:a: Ahoj,nevim přesně,ale mám pocit,že to je přímo název značky toho pudingu.Měla jsem podobný problém.Jinak ti moc neporadím.Taky už peču s dětmi.Tak se měj.pa B

In reply to by BARYNKA

Snad to bude jenom nějaká značka. Už jednou jsem se na něěčem takovém zasekla, tak jsem to raději nedělala :°: Dík za radu a ať jde pečení od ruky. No já bych taky mohla říct, že peču s anšim mimi, ale to je ještě v bříšku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky