porad cekam

04.12.2008

Ahoj holky, tak porad MS nedorazila uz jsem z toho mirne nervozni test byl negativni a MS nikde tak co se deje?proc si to se mnou takhle zahrava ... :-(

ahojik, mě vyšel první pozitivní testík až 4. den po vynechání MS a testovala jsem se ode dne MS...takže ještě nezoufej, počkej přes víkend a pokud nedojde tak zajdi za dr, bud bude mimi a nebo ti pichne vyvolavacku...

Jsem na tom podobně...mám 16 dní zpoždění, testy negativní, byla jsem na krvi a tam taky nic...tak já už fakt nevím...

Ahojky,to znám..taky se mi několikrát stalo,že jsem měla zpoždění 4-7 dní a když už jsem začala doufat,že by to vyšlo..tak si klidně přišla. :( Proto taky ríkám,at radši přijde přesně a nebo vůbec s pozitivním těhu testíkem,protože ty nervičky jsou děs.Ale,moc ti držím pěstičky,aby nepřišla a testík byl brzy pozitivní ;) :one:

Ahojky! Mě taky vyšel první test negativní, i když už jsem byla těhotná, takže si zkus udělat ještě jeden a pokud možno tak ten citlivější a budeš vědět na čem jsi a nebo se poraď s doktorem. Držím palce, ať to dopadne tak, jak chceš :dance:

Ahoj Baru a jak dlouho mas zpozdeni?? to je fakt hruza :no: doufam ze me to neceka a pristi tyden v utery to bud dostanu nebo vyjde pozitivni testik :one: :mimis: no tak drzim palecky at jste obe tehulky :dudlik: papa a podavejte prubezne info :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka