Kontrola 35tt.

03.12.2008

:a: Tak jsem dneska byla v poradně v porodnici a docela hrůza.Byla jsem objednaná na 9.30 a šla jsem až v 11 hodin a to jsem šla jenom k sestře a pak jsem zase čekala až mě zavolaj k doktorovi.Ten mě trochu vystrašil,ptal se mě kolik měřím a já 152cm tak jdu za dva týdny na ultrazvuk a kdyby byl prcek moc velkej tak bych šla na císaře. :n: Což bych šla nerada.Taky mě začalo od pondělí pěkně bolet v podbříšku a konečník takže,když mám vstávat tak to jsou muka,ale jinak pohoda.A jak jste na to vy? :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jinak mě asi taky kleslo mimi, mám tlaky na močák a pipinu. A poslední dobou má asi škytavky a normálně mi úplně z toho pulzuje konečník. Na kontrolu jdu příští středu tak jsem zvědavá co mi řekne. Pěkně mě bolí třísla, hlavně po ránu, ze začátku mi pomáhalo spát na kojícím poštáři, ale teď už to nepomáhá, a řekla bych že je to ještě horší.

Ahojky...tak takové čekání mám u doktora vždy...ale nás neobjednává...prostě jak tam příjdeš tak jdeš na řadu (těhotná, netěhotná)..Jednou jsem tam seděla víc jak dvě hodiny a to pak byla síla. Nechápu proč se tě doktor ptal kolik měříš, to si měl snad zjistit hned na začátku těhu a má to napsané v průkazce, no ale dobře tak se zeptal!
Nechci tě strašit, ale možná je to tak lepší jít na císaře. Moje kámoška měla zase úzkou pánev a velká taky nebyla extra...řekli ji že bude mít podle UTZ malé dítko tak 2800 g a tak rodila normálně. Měla dost těžký porod a nakonec se ji narodila holčička 3800 g (za pět dní po tom UTZ), takže pochybuju že by za 5 dní vyrostla o kilo.

In reply to by Romanca

:a: Tak si mě trochu uklidnila.Doma jsme o tom debatovali já jsem začala mít bolesti bříška jak mi kleslo a strašně mě bolí konečník taky si říkám,že už bych radši porodila.Tak uvidíme.pa :qu:

In reply to by bimbo

No jak čtu ten svůj komentář tak mě by asi moc neuklidnil. :-D Víš co, vůbec se tím netrap...každá jsme jiná a každá máme jiné miminko. Třeba to úplně v pohodičce zvládneš a třeba já se super mega rodidlama ne! Prostě až to bude tak to bude...a snad ti doktoři - ať jsou jakýkoliv ví co dělají. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka