patřím do klubu.. :-(

04.12.2008

holky dneska mi den začal ošklivě.. můžu já v klidu uklízet? honem jsem zapla pc a píšu.. bez mučení se přiznám, že jsem nechápala a nevěřícně kroutila hlavou nad maminkami, kterým spadlo mimčo z postele.. dneska se to stalo i mně.. jenže já ho nechala bez dozoru v posteli a spali jsme.. vždycky když se vzbudí, tak budí i mě, dneska se na mě vyprdnul a šel na výpravu za tátovým budíkem, je pro něj jak magnet.. a najednou mě probudil řev.. vzala jsem ho, v náručí mi plakal tak pět vteřin a pak se na mě usmál.. na hlavičce jsem mu nenašla ani bouli, ani modřinku, nevím jak spadnul.. možná jako kočka na čtyři.. v jednu jedeme na osmiměsíční prohlídku, stačí když ho dr. prohlídne pak, nebo bych měla jet teď? hezký den holky :-(

Ahojky, tak já to nechtěla psát, ale musím....dneska ráno byl manžel ještě na noční a malej spal na jeho půlce postele, v rohu u zdi. jen jdu na záchod a slyším, jak si povídá, tak k němu běžím, to přece stihnu, je to dost daleko a najednou dutá rána a řev. Spadl tak, jak ležel, asi se dost praštil do hlavy.....ale brečel...(prý když dítě brečí po úrazu, je to znamení, že je v pořádku), úplně kopal nožičkama, jak ho to bolelo a nevěděl co s tím. Na hlavě to měl trošku červený, ale ani boule není. Pak se zase smál, tak já nevím, nikam jsem nejela, nezanedbala jsem to? Nezvracel,....

Přijdu si úplně nemožně. Ráno kolem páté jsem si vzala malýho-6 měsíců do postele na kojení a usnula jsem u toho a on se napapal,převalil se a byl na zemi. Neplakal,protože byl v polospánku,jen se lekl a pak začal natahovat,tak jsem ho hned uklidnila a za chvilku se na mě začal smát. Všechno jsem mu prohmatala,nic ho nebolelo. Odpo jdeme k doktorce,tak se jí s tím pochlubím,aby se na něj raději mrkla. Snad bude všechno v pořádku. Ale normálně papa,směje se,povídá si........

:h: :k: Ahojky Martii, tak vítej v klubu. Taky se mi to stalo a jednou bylo na mále :r: .....byla jsem tak unavená, že jsem ještě usnula a Míša, přestože hodně málo kdy(za 10.měsíců asi jen 4x) s náma spinká v posteli, tak se taky vydal na výpravu, ale taťka tam vedle neležel, tak to tam šel prozkoumat a už byl na rohu postele a nahýbal se ke stolku :r: A řekla jsem si, že ať raději spinušká v postýlce :h: Ať je malej v pořádku :h: :k: :h:

Neboj se Martíííí, už jsi po prohlídce, takže víš, že malý parašutista je v pořádku, a že každé mamči jednou spadne bobík z postele :s: a čím víc poleze a bude běhat a skákat, tím to bude horší, takže nějaké ty boule ještě budou. Jasně, že se musí děcka hlídat, ale nemůžeš se rozčtvrtit, tak si to nevyčítej!!!! Na jaro si kup kysličník, budeš ho v létě potřebovat na kolínka :\x:
:k:

In reply to by Andělína

no vyděsila jsem se pořádně.. plakal a já nevěděla kde.. vím, že se ještě napadá, ale teď je tak maličký a zranitelný.. (to bude asi i ve dvaceti) ;-) na jaře se naučí chodit, to bude prča.. :-) pořídíme výzbroj.. septonex, náplasti, obvazy.. :s: děkuju za podporu, moc mi to pomáhá, že vás tu mám!

Ahojky, to bude urcite v poradku. I ja patrim bohuzel do tohoto klubu.. Jen se chci zeptat, proc ho nemas ve sve postylce? Tam ti nechce spinkat?

TAK JSEM SCHOVALA MANŽELOVO BUDÍK Z DOHLEDU, BYL ZA NÍM JAK MAGNET.. TAKŽE MĚ VLASTNĚ ANI NEPOTŘEBOVAL, KDYŽ SE VZBUDIL.. :-( SNAD BUDE V POŘÁDKU..

Ahojky :a: určitě to nech až na tu prohlídku, kdyby se uhodil do hlavičky tak by neměl tak 2 hodiny spát, jinak nekruť nad maminkama kterým miminko spadlo každé z nás se to může stát a to i když mimi sebe víc hlídáš :cc): znám to při prvním mimi taky mi spadl z postele a to 3x, dvakrát když jsme spinkali spolu v posteli a jednou když mi tam vylezl a ono mu to podjelo a šup už byl dole a to nejsem špatná máma.... tak adýskovy pusinku na bolístku :c:

Ahojda.Sleduj ho a kdyby zvracel,byl hodně spavý a nebo se ti něco nezdálo,tak jedte hned jinak určo stačí až půjdete k Dr.Nám se zase před 2dny stalo že sem malou nechala bez plíny,v kuchyni(na linu)se počůrala uklouzla na tom,nohy nahoru a na zadek a hlavičkou o zem-ještě teď mám husinu,hrozná rána.Malou sem celý den sledovala,naštěstí byla v poho tak sme nikam nejeli....

Ahoj Martii. Já se taky bojím, že se jednou ráno probudím později než Mikuláš, protože on taky hned jak oči otevře, tak se vydává na cesty :00: Pokud se malej chová zcela normálně, tak mu nic nebude, ale abys měla jistotu, jdi na tu prohlídku už teď. Zavolej doktorce, jestli se můžeš stavit, aby ho pro jistotu prohlídla hned, že se bojíš, abys nic nezanedbala. Určitě ti vyjde vstříc a hned při tom udělá i osmiměsíční prohlídku ;) Já bych tak postupovala :°:

Ahoj martii
Tak tohle se nedavno stalo i me.Taky spala jsem a z niceho nic rev a mala na zemi.Myslela jsem ze si listim.Hned jsem ji vzala a ani dlouho nervala.Ale i tak jsem ji cely den pozorovala.Volala jsem i dr a ptala se me,jestli mala hybe nohama rukama,jestli kdyz zavolam slysi atd. a mala je vporadku.Mela pak ale odreny nosik,takze asi spadla na nos.Ale uz je to dobre.Tak at vam prohlidka dopadne dobre ;)

In reply to by Zelda1

ruce nohy používá až až, teď by měl spát a houpe se na čtyřech.. polehává, ale spát by měl, takže budu sledovat.. jdeme na hexu dneska.. tak už vím, že ráno si ho brát k sobě nebudu.. jedině provázek na jeho a mojí ruku :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky