Mám ještě dotaz!!Majdince se občas dělají okolo pusinky a někdy kolem očiček jakoby modřiny....

04.12.2008

:? .Nevíte proč?? Přemýšlím, že zavolám k dr., ale jestli je tu někdo,kdo mi k tomu může něco říct, takvám předem děkuji.Mám z toho obavy, protože, když jsme byly s Majdinkou na kardiologii, tak se mě dr. ptal, jestli se jí nedělají modřiny, tak jsem řekla, že né a tím to skončilo, neřekl mi, co to znamená, no a ted když se jí dělají, jsem z toho docela vyděšená... :( .

jéééžiši šmarja no tak to je hrozné :r: já si mám děti zdravé takže si to nedokážu představit ale vím jak ti je, to by asi každá maminka věděla... tak vám moc držím palečky ať je to vše v pořádku a Majdinku ať moc netrápí :c:

Danko, proč jste byli na kardiologii? Napiš, jestli se Majda s něčím léčí nebo jestli byl nějaký problém. Modřinky mohou být z různých důvodů..Jsou to popravdové modřiny, které jsou zpočátku modré a pak časem zežloutnou a zezelenají..? Nebo jen namodralé flíčky?Piš..

In reply to by mirax

Majdinka má šelest na srdíčku a dvě dírky u komor, že prý to je spíš jen estetický problém, nic vážného... :? .Jsou to modré fleky, okolo pusinky, nebo kolem očí... :O .Nemá to denně, ale občas se jí to udělá a včera navečer, se jí to objevilo.Ted jsem volala k dr. a řekla mi, že mám přijít, že mi dá doporučení na krevní obraz... :r: :r: , mám fakt hrozný strach, už jenom z toho, že jí zase budou píchat... :( :r: .

In reply to by Danka

No, někdy to děti mají, různé vrozené vady na srdíčku, dost často se i samy upraví..Ty skvrnky můžou být poruchou srážlivosti, děti mívají málo vit. K např., ale důvody jsou různé. Někdy i při těch různých srdeč. vadách můžou právě jakoby modrat v obličeji..Já jsem se totiž párkrát lekla u Tobíka, že večer taky tak zmodrá kolem pusinky (taky vždycky večer a po koupání..nebudou ty děti třeba jen trochu zmrzlý?:).. a chci se na to dr. zeptat.
Neboj se, určitě se to vyřeší a snad to nebude nic vážného. Držím palečky, snad Vás objednali brzo, ať nemusíš být ve strachu a nejistotě dlouho.papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky