Jsem tááááák nas****!!!!

03.12.2008

Holky, to je dneska den, že by jeden blil :r:
Tak za prvé....konečně jsem doupravila skoro 400 fotek a tak jsem je chtěla odeslat do Fotostaru za pomocí jejich programu a ejhle :r: ....mě ten jejich program nejde nainstalovat :w: Píše mi to nějaký erro proxy :? Holky, nevíte některá co s tím? Ihned jsem psala do Fotostaru, tak jsem zvědavá jestli mi nějak pomůžou a zda-li jsme to nedělala tak narychlo zbytečně :r:
Za druhé....manžel má angínu jako :pig: ....doma být nemůže, tak chodí do práce a má antibiotika :r: Jen doufám, že to nechytne Michálek :n:
Za třetí......tak moje mamka si dnes byla pro Míšu ( podotýkám, že za celých skoro 10.měsíců si ho byla půjčit jen 4x). Byla s ním sice skoro 2h venku, ale.....holky, nikdy Míša nemá ani ručky studené a dneska byl ledový ještě hodinu po té co už byl doma a to proto, že jak mu dávala čajdu, tak asi uvolnila víčko a bobískovi to teklo po hrudníčku, ale nevšimla si toho :r: :n: Holky, měl mokrou bundičku, mikinku a bodýčko :r: :r: :r: A vemku zima jako :pig: , tak doufám, že nebude zase nemocný :w: Manžel nadával jako svina, že ať si raději pro něj nechodí vůbec a jak nás mohla vychovat atd atd.... :r: :r: :r:
Pro lepší náladu posílám dnešní fotečky jak na mě vyplazoval jazýček :s:

Ahoj Petruško, Míša je nádherný klučina (a ty řasy :one: :one: :one: ). A neboj, bude dobře. Nám tchýně taky nebyla ani jednou s kočárkem (a to je malému půl roku) :n: Mamča to určo neudělala schválně (jako bych viděla naši maminu). :k: Ta kdysi vozila toho staršího - po 1 1/2 hodině řev jak :pig: - máti za dveřma (venku hic jak v peci) - a ona - Co to máš za bbou flašku? Malý tahá a tahá a zuří a řve - a nic mu neteče!?!? Ona totiž nevyndala bamršťouha :s: :s: :s: (to víčko pod dudlíkem). tak to byl zase druhý extrém - malý byl malinko dehydratovaný

ahoj Peťo..
tak to mě mrzí.. moje tchyně neměla Myšáčka na procházce ani jednou.. a mě to vlastně vůbec nevadí.. :D nepučim nepučim nepučim !!! :!k:

peto vubec se ti nedivim, taky bych byla nasrana.. to si toho nevsimla? dyt je tam zima. :(
tak hlavne at to Misacek zvladne a je ok!!! Jinak fotky jsou uzasny jako vzdycky :h:

Michálek je kouzelný :h: Na mamku se nezlob, stalo se to neúmyslně...určitě toho lituje. A maličký to zvládne. Neměj strach, nemocný určitě nebude. A vůbec nezoufej, zítra bude líp ;)

Péťo.....teda to je kravka.... :jawdrop: souhlasím s manželem..snad Míša neonemocní :h: . Jinak je krásnej a šikovnej...Můj Míša neplazí jazyk, ale když na sebe chce upozornit tak udělá z jazyku ruličku a dělá že strašně kašle...no jsou kouzelný :s:

Ahoj Petruš... nejdřív pochválím Míšu, jak mu to sluší a jakej je to krásnej klučina...
No a k tomu programu... já si ho stahovala předevčírem a včera večer jsem v něm udělala tu fotoknihu, hrníčky s fotkama a fotky a bylo to bez problémů... ale ono se to k nim dá poslat i online přes internet rovnou... tak jestli to nebude lepší...

No jo, den k nas.... to taky znám, jak se to říká: když se to se.., tak se to se..... :( .Babča teda mohla dávat větší pozor... :-g( .Já jsem dnes dala Majdince, jen látkové rukavičky, zdálo se mi teplo a bylo asi 7stupnů, byla jsem s ní venku přes 2hodinky a měla ruce jak led... :( .Fotečky jsou kráásný... :c: .

Ahoj Peti :a: Míšánek Je krásnej :h: :h: :h: :h: :c: K pomuckání :c: :h: :one: Mamka to nějak nezvládla, ale neboj, to bude dobrý. S tím programem ti bohužel neporadím :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka