Toníčkova první lžička s mrkví :-)

03.12.2008

dneska nadešla toníčkova velká chvílka :s: s mužem jsme naplánovali první mrkev a to se vší parádou - jídelní židle, foťák, pořád jsme štelovali světlo, ale stejně nakonec vylezly fotky v modrym odstínu :s: mrkev nakonec moc úspěch neměla, neustále to převaloval v puse, chvílema se mračil, chvilku vypadal, že se rozbrečí, sem tam vyloudil mrkvový úsměv a ve finále většinu pracně vysoukal z pusinky ven.....nic méně něco tam zbylo a při kojení byl krapet překvapenej :!k: :!k: :!k:

1.fotka:Co mi to dává?Budu dělat,že nevidím.
2.fotka:To fakt myslíš vážně mami?
3.Je tu někdo?Zachraňte mě prosím!
Teda Teso,ten kluk je čím dál krásnější!A taťku uklidni,nám mrkev taky vůbec nechutnala a jak jsem tam šoupla masíčko a jinou zeleninku,tak bagrovala jak divá.A mimochodem,máš nádherný ftky!!!

In reply to by terinka

taky bych vydržela, chtěla jsem fakt začít v 6.měs. ale chlap mě ukecal :s: a myslim, že byl trochu zklamanej, asi čeka,l že toník začne baštit mrkev a zbouchne hned na poprvý celou sklínku :s:

A pozoooooor, uz je to tady??????
No tak to CONGRATULUJEME!!!!!!!!! :one: :one: :one: :hu: :a\|: :hu: :a\|:
Je skoda, ze ta oranziada neni na tech fotkach videt, ale my si ji v pohode domyslime. ;) Neb tu nasi patlandu mame jeste v zive pameti! :s:
A vubec bych se nebala, ze se Tonik v mrkviade nerozjede... :hu: :one: :s:
U nas to taky chvilka trvalo, nez sme zvladli i tu stolovaci kulturu, ale ted uz na naky patlani kolem nema nase mlada vubec cas, pac nestiham ani nabirat, jak ji smakuje! :a\|: :\x: :h: Predstav si, ze dneska sem musela nastrouhat 2 jabka - jedno ji bylo na svacinu malo!!!!!!!!!!!!! :00: :00: :00:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

jojo, je to tu, manžel mě ukecal, že chudák syn má určitě traumata z toho, že cucá jenom mlíko :s:
my to vzali raději všechno najednoj, takže k mrkvi se rovnou připojila i stolovací kultura, at v tom nemá bobeček zmatky. no, myslim, že zítra už to bude lepší a pak bude mrkev mizet v útrobách dítka :s:

ahoj teso, neboj, on si zvykne, ja kdyz dala kaje poprvy mrkev, tak na me hazela taky vselijaky pohledy :-) tonicek ma krasne buclaty tvaricky :c:

In reply to by Tesa

to je prave krasny, jak jsou buclaty, kaja uz se z toho nejak vytahla a mne to nejak chybi :( to vis, cely svuj kratky zivot jsou zvykly na mlicko a ted najednou jim cpeme do pusinek neco odporne husteho a vubec divneho :!k:

už jsem vas zde dlouho nevidela .Filipek zas nechce skoro vubec mličko ,ale vsechno ostatni miluje tak mam trošku problem s tim čim ho cely den krmit.moc hezke fotecky a malej je fešak neboj ona mu bude chutnat jen co tam das kousek masa ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky