Tak se taky muzu konecne pochlubit :)

03.12.2008

Ahojky holky, tak jsem se konecne dockala!!!! Vcera jsme byli konecne na ultrazvuku ve 13.tt, to cekani bylo dlouuuhe, ale stalo to za to :)
Prcek uz ma 6.5cm, krasne nam ukazala obe nozicky, rucicky, zaludek, mocovy mechyr, hlavu z vrchu.... no proste parada!!! :) I srdicko krasne tlouklo :) Myslela jsem, ze snad priteli tu ruku rozmackam jak jsem byla dojata :)
Tady v Anglii je soucasti tohohle ultrazvuku vystereni i na vyvojove vady... (jsem se celkem divila, pac pece je tu silena, ale tohle se neplati! tak aspon neco). A tak to tam tak nejak pomerila a vysledek je 1.69.... podle kamaradky by to melo byt v poradku! :) Jeste mi teda brali krev a provnaji vysledky dohromady, takze si ted na ne musim tak 14 dni pockat, ale ja verim, ze je vse ok!!! Proste musi :)
Jsem strasne rada, ze jsem mohla zas prcka videt, je to fakt nadhera. Jen se ted obcas lekam, kdyz si ovedomim, ze ho v tom brisku vazne mam.... Hehe ale to je asi normalni :)
Tak se mejte vsechny mooooc krasne a hlavne opatrujte se!!!

Gratuluju k tomu krásnýmu prckovi v bříšku :qu: Taky jsem se divila když mi dělali test na ty vady páč taky bydlíme v Anglii... a 1.69 je ok žádný strach :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka