Kočárek poštou, máte zkušenosti????

03.12.2008

Holky, prosím,prosím - nemáte některá zkušenosti, že jste si nechaly nebo jste posílaly kočárek poštou??? Děkujiiii

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, vy jste zlatý, děkuji všem!
Já si totiž na Mimibazaru našla kočárek,ale nejde osobní odběr kvůli dálce, tak jsem se chtěla pozeptat, jak to funguje poštou, protože to je veliký. A ta pani taky nemá zkušenosti s takovou velkou věcí. Ale teď už vím, že to není problém, ještě jednou díky.

ja jsme si objednavala pres net a dovezlo mi to ppl, pan byl moc prijemny, rano mi volal, a pak mi volala ze za deset minut bude u baraku. Kocarek v krabici mi vynesl nahoru a penize jsem mu dala na ruku a jen podepsla papir. byla jsem moc spokojena.

Ahoj, mně přišel kočárek poštou, ale už nevím z jakých stránek jsem to objednávala. Jen to byla velká krabice a manžel to musel nějak odtáhnout a narvat do auta. :) Jinak žádný problém.

Ahojky mám s tím zkušenost, posílala jsem kočárek a i my kočárek došel poštou co pak bys potřebovala vědět ???

In reply to by Pavule

Pavlí, já jsem posílala celý kočárek, když jsem reklamovala hlubokou korbičku, normálně se to posílá v krabici a jestli váží víc než 15 kilo, musí být zabalená tak, aby ji mohly zvednout dvě osoby... to znamená, že musí být pořádně převázaná, aby ji za ten provaz šlo zvednout na dvou stranách... a poštovné stálo jako obchodní balík asi 120 Kč... jinak ceníky najdeš na stránkách české pošty na internetu včetně výpočtu ceny, když tam zadáš přibližnou hmotnost a rozměry balíku...

Ahojik já mám kočárek přes ppl poštu!Přivezlo mi to auto a zaplatila jsem mu až na místě...Ale mám i zkušenosti posílání předem peníze na účet ještě dříve než jsem měla objednané zboží a taky v pohodě.....Záleží přes co nakupuješ?Jestli přes mimi bazar tak tam je černá listina a můžeš si zjistit aby jsi nenalítla...Pá zuzka

nám šel kočárek kurýrem z Německa. objednávali jsme si ho po netu. a v pohodě. vše ve veliké krabici.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky