ZÁŘÍ, ŘÍJEN, HOLKY, MAMINY, TAK JAK? :-)

03.12.2008

HOLKYYYYYY..NĚJAK VÁS NENÍ VIDĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚT :-)
TY PRCKOVÉ NÁM DÁVAJ ZABRAT COŽ?
POCHLUBTE SE, PIŠTE, OZVĚTE SE, AT TO TU TROCHU ZASE OŽIJE :-)
VŠECHNY ZDRAVÍ WIKI A ŠTĚPÁNEK

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak i já se pochlubím...
Štěpulovi bude v neděli 8 týdnů, v poradně na 6 týdnech měl 5,35kg a 56,5 cm.
Krmíme nutrilonem, dostává střídavě sab simlex a probiotický kapky, takže naštěstí ty prdíky ho moc netrápí i když sem tak taky, tedka trochu zlobí s jídlem a o spaní ve dne nemluvím, to prostě ne a ne spát nebude, řve, musí se nosit, ani hraní ho nebaví, línej je, nechce pást koníčky,jak ho dám na břicho, tak řve...hrůza. Jinak je šikovnej, zub ho nezlobí, pravidelně čistíme :-)
Ven chodíme co se dá, ale tady je věčně hnusně...

Tak ja jen pridam malemu je dneska 2 mesice a tejden. Vazi 5430 a 60 cm. coz je o 1980 g a 11 cm vic nez pri porodu. jsme na spešl štepenem UM. a dneska sem poprve koupila na doporuc dr Nutrilon AR. tak sem zvedava jestli ty bolesti budou pretrvavat. Jen to zkusim az dodelam Alergy care. uvidime.

Ahoj. My se máme přímo skvěle. Škubánkovi bude za chvíli 12 týdnů, takže už je to fakt velkej kluk :ww: . Měří 60 cm a váží 5,3 kg. Přes den je veselej a moc nespí. Ale docela si vystačí sám, takže celkem stíhám i domácí práce a snad mě nechá upíct i nějaký to cukroví. V noci spinká už od narození ukázkově a teď dokonce už nějakou dobu vynechává noční krmení. Vydrží spinkat od osmi do pěti :°: . Doufám, že nám to vydrží. Jinak aby nebyl zas tak bezproblémovej, trápí ho kyčličky, takže jdeme dneska na nandání Pavlíkových třmínků :\/: . Doufám, že to bude dobře snášet a nebude je mít moc dlouho. Taky už toho moc nenakojíme a spíš dokrmujem. Ale s tím máme problémy od začátku, takže už jsme si na to zvykli. Taky nás trochu zlobí tatínek, protože moc dlouho pracuje a chodí domů až večer :\/: . Prcka moc nevidí. Spíš jen o víkendu, protože ve všední den už většinou spinká, když přijde taťulda z práce. Ale někdo holt vydělávat musí, takže to musíme vydržet. Lucky a Škubánek

tak se máme moc dobře. Vojtíšek včera oslavil 7 týden života. Byli jsme v poradně, váha nám ukázala rovných 5kg. Jinak v noci nádherně spinká, přes den už to tak slavný není. Trochu ho trápí prdíky, ale už to není tak strašný. Momentálně ho nutíme pokládat hlavičku na levou stranu, tak se trochu vzteká, ale celkově je to veliký zlatíčko a jsem ráda, že ho mám. S miminkem jsem otálela až do 32 let a vůbec nelituju. Báječně si to užívám.

ahoj Wiki,nasi Leonce jsou necele 4 tydny.nakonec me nechali skoro 2 tydny prenaset a jen tak tak jsme se minuli vyvolani.Leonka nam krasne roste a je to moje laska.zatim musim zatukat sme zdravi a pekne pribirame.ze zacatku jsme meli problemy s kojenim-nemela jsem mliko,ale uz je vse o.k. a krasne kojime.jinak ji ted docela zlobi prdiky,takze masirujeme,davame Sab simplex,chovame...nekdy jsem pekne unavena.V noci se stale jeste budi tak po 2,5 -3 hodinach na jidlo,tak tajne doufam,ze po sestinedeli se ty intervaly trochu prodlouzi.Jinak ja mam ted docela pekne chyceny prudusky,takze zazitek.Nastesti zatim nemam teploty,takze vse jakztakz zvladam,ale jestli me skoli horecky tak jsem zvedava...jinak toho casu tady byt uz tolik neni,ale je to pochopitelny,kdyz mame prcky..jen sem zvedava jak vanoce?? :00: :?

ahoj wiki. my teď s Nojkem máme náročný období, trpí ukrutně na prdíky. Taky mi odmítá ležet na zádech, to buď musí sedět nebo být nošen, takže ho teď pořád dávám na bříško aby vůbec usnul. A kojíme už třetí den po hodině (kromě v noci), tak jsem celkem vyřízená...no a vánoce za dveřmi - budu to muset letos nějak ošidit :00:

Ahooj, u nás tak střídavě. Teď bylo pár horších dní kvůi rýmě, že se mi večer a v noci budil. Jinak je to miláček, venku spinká jako andílek několik hodin denně a i přesto večer usne, nechápu to. Ale uspávám tak půl hodiny a musím držet dudlíka. Ale jakmile se nejde ven, tak je to šílený!! Nechce spát a ječí a je to na palici.
Jinak se taky už směje a hraje si, sice nevydrží dlouho, ale řekla bych, že se to stále lepší a vydrží sám dýl. V noci se budí celkem 3x.

Ahoj!!!Zdravím po dlouhé době!!!!!!!!!! Právě jsem zasedle k PC, protože chci vybrat foto na vyvolání. A co je nového? Daník je zlato - v noci hezky spinká, prdíky už nás taky zaplaťpánbůh přešli, už krásně vnímá svět - a jak psala Pechy, sám si vydrží hrát chvilku a pak už chce mě - buď abychom si hráli nebo abychom chodili po bytě a vše jsem mu ukazovala - rozhlíží se, mlátí hlavičkou na všechny strany, musím dávat bacha aby nevypadl nebo aby mi nedal do zubů. Směje se na celé kolo...zkrátka je s ním teď už sranda.

no co já vím, tak holky sem už moc nechodí, ale občas se objeví, tak třeba se chytnou :)
Jinak u nás dobrý. Honzík roste jako z vody, má se doufám dobře. Teď se mi nějak osypal, ale nevím z čeho, ale nevypadá, že by ho to nějak trápilo,neškrábe se, nepláče, spinká, tak nevím co to může být. Jinak pláče asi jako každé jiné miminko, začal vyžadovat pozornost a chce být se mnou a ne někde sám, takže mě trošku omezuje v tom, že nejsem doma schopná nic udělat :s:
Jinak jsem neschopná matka a nevím, jak ho obléknout, protože mi přijde, že je mu v kočárku snad vždycky horko, tak já už nevím :n: :n:
A co ty a Štěpánek?

In reply to by Pechy

Ahoj Pechy a Honzíku,
no u nás taky jakštakš dobrý no, Štěpula je strašnej vztekloun. Vzhledem k tomu, že má tu pánvičku a má za sebou to ošklivý vyšetření, kdy hodně plakal,tak jsme ho chovali a chovali no a něco udělaly i babičky, takže ted když se vzbudí, chvíli se směje, kouká, žvatlá, pak chce jíst, pak se zase směje a pak se vzteká, řve a chce nosit a koukat a chovat se. Takže nejsi jediná neschopná, já nezvládám doma udělat vůbec nic. Jelikož taky skoro přes den nespí, fakt nic nezvládám ani si vyčistit kolikrát zuby :-)
Sem tam se mi podaří uvařit oběd pro přítele a sama se najíst, ale to není moc často.
Ještě k tý pánvičce, poslali nás do té fakultky, tam ho prohlížel nějaký odborník, udělali nám nový utz a ono se to malinko zmenšilo, na těch výsledcích z mikčního vyšetření prý taky nic nevidí, takže pořád berem antibiotika na noc, musíme na kontroly, ale na operaci to zatím není a já doufám, že fakt nebude, jelikož já bych to psychicky neunesla. Snad to zůstane jak to je a nebo se to zlepší, abychom byli veselý a zdravý miminko.
S tím kočárkem, mám stejnej problém, vždycky když ho vyndám, tak je nějakej zapařenej nebo co :-) Ale potničky nemá, tak je to dobrý. My nesmíne prochladnout kvůli té ledvině no.
A nemá to ty potničky? Štěpula to měl taky..nejdřív na čele a pak uplně všude,ale už je vyhojenej. Ty prej nesvědí :-) a nebo jsi něco snědla :-)
Mějte se...krásnej večír a dobrou noc!!!

In reply to by Wikina

tak snad to dopadne dobře a na tu operaci nebudete muset. Já vám tak držím palce!!! Strašně moc!!!
Jinak Honzik dělá to samé, chce spinkat, tak ho dám, on že ne, že tam nebude, tak ho vezmu a on chce zase spinkat, takže evidentně by nejraději spinkal na mě :s: :s:
mě přijde, že ho nějak nenavlíkám. dneska měl bodýčko a spodky, dupajdy a kombinézku,ale ono tady bylo asi teplo, nebyla taková zima, jak se zdála, tak nevím. No buď by se mělo ochladit, nebo být teplo, já fakt nevím, jak ho oblékat :s: :s:
Potničky to nejsou, ty měl a to jsou pupínky, ale tohle jsou takový flíčky červený, ale teplotu nemá, spinká v pohodě, tak fakt nevím. Jestli to zítra nebude lepší, už zajdu k dr., to by to měl už 3 dny, tak raději. Že by mu reakce na jídlo trvala takhle dlouho....
Tak dobrou tobě i Štěpulovi :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka