¨halooo

03.12.2008

Uz 13 mnesicu skousim o tehotnet a porad se nedari.Byla jsem uz na veskerem vysetreni a jsem v poradku a pritel byl taky na vysetreni a je taky zdrav,ani antikoncepci jsem nikdy nebrala co mam delat.Menstruaci mam pravidelne prosim o radu diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já jsem s otěhotněním problémy neměla teď jsem 29 týden, ale protože jsem před 2 roky potratila a dost špatně jsem to nesla, tak jsem se strašně bála co bude a tak jsem studovala. Začala jsem chodit na břišní tance, které mají prokrvit dělohu což je pro těhu ideální. Taky jsem si nechala vyšetřit záda a pánev atd. protože kolikrát je problém ze sedavého zaměstnání, prostě to všechno hůř funguje a taky jsem preventivně začala cvičit Mojžíšovou.(ta ti zabere 20 min. denně). No zkus nějaký to cvičení a moc držim palečky.

taky to zkoušíme zatím jen 3 měsíce,ale pokaždý když to dostanu tak mám zkažený den.Kamarádka nemohla otěhotnět přes 2 roky a tak jí doktor 3den menstruace odebral krev a poslal na výsledky a podle toho se vědělo co a jak(nevim přesně ten postup)ale prý většina doktrorů toto vyšetření nenabízí,tak se zkus svého gynekologa optat zda ti o tom poví více..držím palečky :one:

In reply to by monke

Já zase nemestruovala vůbec, píchnul mi vyvolávačku a také mi takhle odebral krev-je to na množství hormonů. :\r/

:a: Já na tom byla stejně,a ke všemu mněla ještě problémy.Chce to jen čas a taky se od toho odprostit i psychick.Já vím lehkose to říká-moc dobře to znám.nám se to povedlo až nějak nebyl čas na tomyslet.Vdávala jsem se pak si zlomila na 2krát ruku a najednou menzes nikde.Tak jsem si udělala test a byli tam dvě tak stašně moc očekávané čárečky :qu: .Teď jsem v 19tt a myslela jsem že nám to taky nikdy nevíjde a skaždou MS mi bylo hůř.Hlavně to nevzdávej,strašně moc ti držím palečky.Zkus se nějak jinak rozptýlita opravdu se snaž na tomyslet co nejméně i když je tomoc težké.Mněj sekrásně,drž se a mysli pozitivně :///: .Papa hodně síly. :a:

Můj kamarád se snažil se svou paní o miminko osm let. Po osmi letech jim zjistili, že mají rozdílný RH faktor. Sonička byla mínus a Honzík plus. a v tu ránu byli těhotní.. Doktoři už věděli, na co si dát pozor. Byli na umělém oplodnění a teď mají nádherná dvojčátka, holčičky. :) Sonička musela být pod dohledem, kdyby se náhodou vystkytly potíže a její tělo si na miminka začalo vyrábět protilátky..Držím vám pěsti, ať se vám to podaří co nejdřív. Ono to přijde ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat. .. :) a nestresuj se.. Hele, teď mě napadlo a děláš po milování svíčku, tak jako Šafránková v Koljovi? ;) Mně třea pomohlo přibrat, pak jsem otěhotněla.. Moje sestra zhubla a otěhotněla okamžitě- snažili se se švagrem tři roky.. Tak tfuj tfuj tfuj a držím pěstičky, pa, pa.

Ahojky, to mi je líto. Hlavně se na to neupínej,tělo jako by to vědělo a stávkuje,věř mi. Já chtěla otěhotnět už kdysi s bývalým přítelem,zkoušela jsem vše a nic. S nynějším přítelem jsem rok a půl, loni jsme zkoušeli různé polohy atd..a nic. Letos jsem kvůli cestě do zahraničí měla zákaz otěhotnět,tak jsme byli hodní,pak jsme se vrátili a měli v srpnu na 14 dní na hlídaní přítelovu sedmiletou holčičku. Takže jsme stihli jen nějaké fakt bleskovky v klasické poloze,nic extra ba naopak. No a v září jsem zjistila,že jsem těhotná. Zacoč jsem nesmírně štastná,ale překvapilo mne,že to šlo tak lehce a "bez práce", když jindy jsme se tak snažili. Vím,že je to ohrané,ale nemysli na to,hlavně ne při sexu a ono to určo ppřijde. Kor,když víš,že jste oba zdraví. Příroda si s námi hraje :dance: . Tak krásné svvátky a po novém roce přeji :cc): pa pa Monika

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka