tri dny spozdeni

03.12.2008

Ahoj holky,tak uz mam tri dny spozdeni a dneska rano jsem si delala test a NIC :-( celkem jsem doufala bo me boli silene prsa ... zase na to moc mylsim a tim se mi to taky opozduje asi magorim ... uz druhy mesic mi to takhle hapruje :-( ach jo uz na me zase dolejha depka

Ahoj Barčo :-) mě už taky bolí prsa dnes mě začli bolet takže to znamená že to dostanu jsem zase zklamaná :-( ach jo. Ale doufám že tobě už nepřijde, :a: :a: :a: :s: :s: :s:

ahoj Baru,jsem na tom podobne ma ms mela prijit bud v po nebo ut,a nic taky jsem zkousela test a nic...takze musime vydrzet.pa kata a drzim palecky at se to povede.

Holky diky moc za podporu, ale nez MS dorazi stejne budu nervozni i kdyz vim ze urcite dorazi :-( a ja uz fakt nechciiiiiii aby dorazila !!!!

Ahoj Baru,je lepší si myslet,že to dostaneš a pak být překvapená,že jsi těhu.Než naopak,podle této rady se zatím řídím a pomáhá mi to alespon k tomu,že když MS dorazí tak já nepláču.Tak hlavu vzhůru snažilko,ono to nějak dopadne.

Ahoj, no mě test po spoždění tři dny ukázal že nejsem a pozitivní byl až osm dní po vynechání menstruace. Tak nevim jestli je to normální, ale měla jsem to tak, tak to tak budeš mít třeba i ty ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka