Ještě jsem to nedostala

02.12.2008

:) Ahoj holky,tak dnes měla dorazit ms a ještě nic :00: tak uvidíme mám to vždy přesně na den a ani mě nic není a nic mě nebolí.Ještě počkám ,testíky jsi nedělám chci to nechat náhodě až se to povede ,tak se to povede. :one: Tak držte palečky ještě napíšu jak to je nebo není................ ;) Mějte se fajn maminky a snažilky papa hezký večer :a: :a:

Ahojky. Jéééééé tak to držím mooooooooooocccccccccccccc palečky,aby tam byl už u tebe v bříšku mimísek. :cc): Třeba už jsi u tebe zavrtal. :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky ,tak jak to u Tebe vypadá u mě zatim nic,ještě jsem to nedostala :///: tak uvidíme,děkuji a Tobě taky držim moc palečky :) papa hezký večer..........

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

stále nic,ani hlava mě nebolí ani prsa,ani v podbřišku....... :///: .....tak uvidíme testík jsi dělat nechci nechám to náhodě...............................,ale budu se hlásit co a jak................jestli jo nebo ne potvůrka ms..... :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Ahoj ,tak testík se nebude dělat páč jsem to dostala dnes ráno,červená potvora se dostavila,ale je mě to nějak jedno,beru to tak jak to je.Tak příště třeba..... :00: :one: to klapne a co ty držim palečky ať to klapne :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky