Silvestr

03.12.2008

Hezky vecer vsem, tak se tak brouzdam po netu jestli nenajdu neco pekneho a "klidneho" kam zajit na chvili posedet na Silvestra??? :? :°:
Co vy,uz jste o tom premyslely, pujdete nekam?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já už několik let silvestra neslavím - jdu si pěkně v devět, deset lehnout, v tv stejně nic nebývá, takže si lupnu prášek na spaní a je vymalováno. nemám ráda masy lidí...
teď si prášek na spaní nemůžu dát
přemýšlím, jestli někam půjdu - jednak nemám finance, a jednak bych se musela k někomu "vnutit" - přítel totiž na silvestra pracuje (je muzikant) a protože bude hrát venku, tak tam ani nechci být s ním (pražský václavák o silvestru mi opravdu nepřijde jako bezpečné místo v těhotenství).

vlastně - silvestra jsem si užila jenom jednou, kdysi hoooodně dávno, když jsem byla s hooodně bývalým přítelem v nějaké restauraci, a po půlnoci někdo vytáhl kytaru, začalo to být fajn (a tehdy daný mladý muž prohlásil že ho bolí záda a šlo se domů...).

ale - pokud někdo ví o místě, kde by se těhotné v praze mohly na silvestra sejít, a kde by nevadilo že člověk přijde bez partnera, a nebylo to za majlant - ráda bych se přidala!!!

díky moc!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka