mc dcery serial na ct sledujete?

03.12.2008

ahoj taky sledujete?taky vas dnes nastvali?nevite kde sehnat pokracovani?diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zjistila jsem na čt, že nové díly opravdu půjdou až skončí vysílání poslední řady na halmarku, tak to musíme do ledna vydržet :a:

Ahoj, no dost mě naštvali!! Vůbec nechápu, co to má znamenat, těším se na to každý den a dívám se pravidelně. Tady to Okouzlení mě vůbec nebere, takové rozplizlé italské cosi.... !!! Jak to bude s pokračováním nebo kde to sehnat, to bohužel nevím. A bude škoda, jestli to už na ČT nebudou dávat, byl to příjemný seriál a vždycky se tam něco zajímavého stalo.

Já myslela, že dostanu psotník :? Celý den malý organizuji tak, aby mi to vyšlo a já se mohla v klidu dívat a oni tam bez varování tu italskou slátaninu :jawdrop: Už jsem manžílka zaúkolovala, aby mi zkusil najít 8. řadu :one: To je taková škoda :(

Já se taky tak rozčílila, zrovna to bylo tak napínavé včera. Jak to dopadlo ta včerejší nehoda? Taky by mě zajímalo, kde sehnat další díly, jediný seriál pro mamky na mateřské který za něco stál a on takhle skončí, hrůůůza!

jak sehnat osmou řadu, písni. Já jen vím jak to dopadne s tou nehodou a trošku dál. CT prý další díly nenakoupila....musíme počkat...aaaaach jo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka