testy nevyšly

03.12.2008

Ahojte holky.Já šla dneska natěšená na kontrolu i s přítelem že se podíváme na UTZ a mimčo se nám nechtělo vůbec ukázat.Bud jsme viděli hlavičku nebo tělíčko celé vidět nešlo.Ale i tak jsem byla ráda že tam je přítel.Pak mi ale doktor řekl že mi nevyšly testy na genetiku mám vyšší hladinu HCG tak mi brali opět krev a pokud to vyjde špatně tak do Olomouce na vyšetření.Bojím sea pořád myslím na to jak to dopadne.

Ahoj Rupinko,já jsem ze Zubří(vedle Rožnova pod Radhoštěm).No taky jsem z toho byla trochu sklamaná že jsme toho moc neviděli.Mě brali krev poprvé ta nevyšla tak dneska podruhé no a uvidíme jak to dopadne jinak pojedu do Olomouce.Já jsem v 19tt.A odkud pocházíš ty?

Ahojky, já byla včera na kontrole s mou maminkou a taky jsme s toho nic moc neměli. Ani fotka se moc nepovedla, mimčo sebou pořád mlelo, tak jsme viděli vše jen v mžiku, trošku mě to mrzelo, ale ještě bude velký ultrazvuk a halvní je, že je to naše miminko zdravé a že se má k světu. Taky mi včera brali krev na genetiku, kdyby něco bylo, tak mi dají do týdne vědět a musela bych taky do Olomouce, jsem v 15týdnu. Můžu se zeptat s kama jsi???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka