Komplikace po očkování

03.12.2008

Zdravím všechny maminy, chtěla jsem se zeptat, zda některá máte zkušenost se zvětšenou uzlinou v podpaždí u svého drobečka. Máme 4,5 měsíčního chlapečka, u kterého jsme takovou uzlinku našli. Po očkování TBC bylo vše v pořádku a krásně zahojené, po očkování první Hexa nebyla žádná reakce, po druhé Hexa a prvním Prevenaru také nic.Byli jsme u doktorky, ta nás poslala na plicní. Tam nám řekli, že je to komplikace, která se může vyskytnout po všech těchto očkování, neboť organismus je hodně zatížen.Samozřejmě další očkování nám zastavila. Měli jste s tím někdo zkušenost? Vstřebá se to, nebo se to musí nějakým způsobem odstranit? Docela mě to vyděsilo. Děkuji za všechny odpovědi a příspěvky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tomu mýmu byli 2 měsíce a uzlinku v podpaží má po očkování proti TBC už přes měsíc. Doktorka pořád čekala, že se to vstřebá, dneska mi ale raději napsala žádanku na plicni do Krče, ať se tam na to podívají, případně to budou píchat. Takže uvidíme. Kvůli téhle komplikace jsme ještě ani očkování nezačali.

In reply to by Lenyy

Do Krče jsme objednaný na pondělek k panu primáři, tak uvidíme, neboť také něco říkali o punkci Já se toho bojím jako čert kříže a manželovi jsem řekla, že když mu to budou píchat, tak s ním půjde on. Mě by to hodně vzalo. Kéž by se to vstřebalo. Přeju vám hodně štěstí a určitě mi dej vědět, jak jste dopadli, jestli to píchli nebo ne a jako to malinkej snášel.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka