Kolik Kg na hore?

03.12.2008

Ahojky holky, tak by me zajimalo kolik Kg mate uz nahore?
Me se zda at snim co snim tak to porad stoupa a stale rychleji :s: :00: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem ve 23.týdnu a mám nahoře 6 a půl kila. Přijde mi to tak akorát, co jiného mi zbývá? :-))) V jídle se nijak neomezuju, to já neumím:-)

a mám nahoře 4,5kilča ... jím sladký, omáčky, knedlíky, maso a i přesto mi to zatím moc nestoupá a jde jenom do bříška :) když to takhle půjde dál budu žít v naději, že by se mi po porodu mohlo podařit i shodit něco navíc :)

Dneska jsem 37+4tt a mám nahoře 17kg. Když jsem otěhotněla, měla jsem 54kg. Od začátku jím normálně, větší chutě začaly od 6měsíce :a\|:

Ahojky! Tak já jsem začínala na 50kg, teď mám 58kg a jsem 32+6tt. Jen jsem si všimla, že poslední dny mívám větší apetýt, tak doufám, že to nějak nepřeženu. U prvního těhu jsem přibrala 14kg a do šesti týdnů jsem byla zpět na váze 50kg. Holky, jediná možnost užívat si těch kil!!! A hlavně nemyslete na na následky, však ono se to nějak vyřeší!!! pa

Tak vam vsem dekuju za sve prispevky, koukam ze se to pohybuje tak nejak na stejno u vsech a u tech co o malinko vice vzkazuji aby se tim netrapily. :w: :ww: Ja jsem zdesena pokazde co lezu na vahu a pak si rikam, kdy se mi zase postesti mit takto krasne obdobi a myslim si ze by jsme se nemeli omezovat, naopak doprat si to nejlepsi-vzdyt to delame pro sve mimisky :cc): :a: :a: :a: Vsem preju krasne a pohodove tehu :one: :a:

:a: Tak já se celkem držím jsem 35tt. a mám nahoře 6,5 kila takže pohoda.Já to mám všechno v bříšku :\x: Občas si dopřeju něco sladký i kdybych neměla.pa

Já jsem 33 tt a mám 14 kg nahoře :) na začátku jsem nepřibírala , ale od toho 6-7 měsíce těhu to začalo :)

tak já jsem 28t a mám nahoře 9kg.začínala jsem na 58kg.takže zase taková hrůza to enní.Při prvním těhu to bylo hrozných 20kilo,děs běs

Ahojky, tak já mám nahoře 7kg, ale jsem od přírody dost hubená, takže je to jenom dobře a i můj dr. z toho má radost! V prvním těhu jsem přibrala 10kg, tak teď si to chci vynahradit :s: . Jinak tvých 5kg není žádná tragédie a když jak říkáš papkáš s mírou netrápila bych se tím.

+Ahojky, já jsem dneska 29+3 a nahoře mám 9 kg. Bohužel mi na začátku nebylo zle, takže jsem neschodila ani gram:(( Jinak si neodpustím skoro nikdy sladký ale někdy se docela držim na uzdě a snažim se jíst málo.

Ahoj, já jsem 28tt, začínala jsem s 55kg a mám 65kg a 170cm. Nejvíc jsem přibrala od 13tt do tak 20tt. Teď už to docela jde. HA jsem vysadila před 2 roky a váha šla naopak dolů úplně sama. :a:

Ahojky,
já do 20tt přibrala 1,5 kg a po tom 20tt to letí jak blázen a přitom jím úplně stejně a teď ve 27tt mám 6,5 kg nahoře :00:

Ahoj já jsem 16tt a přibrala jsem stěží půl kila a to baštím normálně manžel má obavy aby se miminko netlouklo o žebra :s: tak mi občas nosí dobroty včera dortík a před tím to byla bonboniéra.

Ahoj.Já jsem 13tt a mám pomalu 11 kilo nahoře.Mazec :n: A to se jako nepřežírám.Vysadila jsem v červenci antikoncepci a kamarádka mě upozornila že ač se mi to nebude líbit,tak můžu přibrat.Tak asi i ta antikoncepce tomu napomohla.Tak pa :a:

ahojky tak ja jsem 21+6tt. a mam nahore 8 kg ://: cpu se od rana do vecera a naramne si to uzivam :s: nechtela bych teda presahnout 20 kg,tak snad to zvladnu :one: :s:

ahoj :a: já jsem 28+5 a ma nahoře 14kg taky jsem byla hodně hubená.Doufám že to po porodu brzy shodim :girl:

No zdá se mi,že dost hunené přibírají víc. Já jsem v 35tt a mám nahoře 18 kil a doufám,že už moc nepřiberu.Ke konci přibereš nejvíc. Nepřejídala jsem se,jedla zdravě a přece tolik kil nahoře.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky