Blížící se porod - prosinec

03.12.2008

Zdravím prosinčátka, tak koukám, že už se to tady začíná s těma porodama rozjíždět. Taky bych se už chtěla dočkat. Poradnu mam v pátek, tak jsem zvědavá, jestli mě potěšej blížícím se porodem nebo si ještě nějakej ten den počkám... Holky, nemáte zkušenosti některá: většinou večer se mi stane, že mi je najednou na zvracení, někdy až na omdlení, je mi hrozný horko a myslim, že to se mnou švihne - trvá to asi tak hodinu. Včera se mi to stalo už hned po ránu. Nevíte některá co to je? Možná tlak, ale nevim.... Prosím poraďte.

Kliknutím vložíte smajlíky:

čauky-já jsem tady taky ještě,stále nic nového,co xmarcelka-nevíte něco?Já jdu na kontrolu v pátek,na včerejší kontrole-vše v normě,na porod to nevypadá,tak nevím-že by tam mimčo chtělo být do ledna???
Holky-tu situaci v Praze Vám fakt nezávidím-aby měl člověk strach-jestli budou mít pro něj někde místo,jsou to nervy navíc v době,kdy byste měly myslet jen na mimča

Horko je mi hlavně v noci,na zvracení také jak malá stále tlačí na žaludek.Jsem v 35tt a za tři týdny jdeme na porod a už se těším,že se snad konečně normálně najím bez toho,že by mne pálila žáha a nebo bylo hned na zvracení.Hlavně když odteču aspon z části a začnu zhazovat těch 18 kil a to ještě určitě nabidem. S tím omlédáváním si vem příklad od starých lidí jak stávají pomalu a v každé poloze chvíli setrvají.To platí i pro nás.

Ahojky, tak já jsem dnes 39+4 podle PM a podle ultrazvuku 40+4, CS mam 8 už 3týdny a furt NIC! Snad kdyby porod nevyvolávali, tak jsem těhu ještě další rok. Hlenovou zátku věřím, že snad ani nemam :s: Žádný poslíčky, no prostě nic. Až na to, že si občas a taky hlavně večer připadám jak v přechodu, jak mě je vedro a potím se jako :pig: , tak mě nic moc netrápí. Já se snad nedočkáááááám. Ten raubíř malej snad čeká až nabere 6 kg nebo co? Vůbec ho nezajímá, že se na něj s taťkou tak těšíme :r:

ahoj tak já jsem na tom nějak podobně .Večer je mi šílený vedro ,nedá se sedět ležet jakmne táhne břícho směrem dolů ,v rozkroku silná bolest ,že se nedá chodit ,nateču nohy jako koule jen tak tak se odvalím do postele ,ale noc je děsná .Všechno mne bolí špatně se mi dýchá a záda raději ani nemluvím .A to jsem přibrala jen 5 kg .Zítra mne čeká poradna ,ale už dva týdny po sobě mám hodně vysoký tlak 140/90 a normálně jsem měla 110/70 četla jsem o tom na netu a není to moc dobré ,tak jsem zvědavá .Termín mám příští týden 12.12. Ale podle příznaku co mám by bylo lepší porodit i minule mi to doktor řekl .Tak zítra se uvidí .

ahojky, fakt už se to tu začíná rozjíždět s porodama? Já jsem tu pár dní nebyla, tak nevím, co je nového.. každopádně máme dneska termín, ale vůbec nic se semnou neděje.. jen mi včera asi odešla hlenová zátka, byla jsem v poradně, doktor se ve mě docela pošťoural, tak možná i díky tomu se to začalo malinko hýbat.. ale dneska je mi fajn, bříško tvrdne jen malinko a kontrakce ještě žádný.. já už bych tak chtěla rodit :cc):
Kdy máš termín ty?
No a jinak ty potíže, jak popisuješ, napadl mě taky jenom tlak, nic podobnýho se mi totiž nestává, takže fakt nevím..
:a:

In reply to by Agnesa

No Hanďulka porodila včera, AlušaP vypadá, že dneska taky porodí, Linda123 to už má taky za sebou. To vïm jenom o těhle 3.. No já mam první termín 8.12. už bych to taky chtěla mít za sebou.. Kde pak budeš rodit??

In reply to by Shelby

ahá, tak to je docela hodně nových miminek, já jak sem moc nechodím, tak takovej přehled nemám, vím akorát, že gábina má termín stejně jako já dneska, tak jsem si říkala, jestli to není třeba ona..
každopádně teda holkám závidím, protože mě se zdá, že snad nikdy neporodím.. navíc manžel je zítra celý den někde v jánských lázních na školení, odjíždí ráno v 6, vrátí se bůhvíkdy, tak se bojím, aby se to právě zítra nerozjelo, radši bych, kdyby to přišlo už dneska v noci, protože to by pak nikam nemusel. Ale necháme se překvapit.
Jinak já rodím tady v Praze - na Vinohradech. Nezbylo na mě už nikde jinde místo - nestihla jsem se včas registrovat, ale jsem nakonec docela ráda, protože je to tam nově zrekonstruovaný a prý moc hezký, tak se tam těšim ;)
A jak to s tebou vypadá, co říkal doktor, už se to nějak připravuje? Já jsem měla poradnu včera, dr. říkal, že už to začíná vypadat, že brzo porodím, čípek měkkej, zkrácenej, na monitoru nějaký kontrakce, tak doufám, že to fakt už přijde, už se nemůžeme tý naší princezny dočkat :one:
:a:

In reply to by Agnesa

na Bulovce ve 13tt a stejně kdybych rodila teď, mám smolíka. 14dní zavřeno kvůli malování :-) Snad vydržím až po 15. :-)
V celý Praze to stojí za pendrek. Kdybych to byla bývala tenkrát věděla, šla jsem jinam... Třeba Boleslav je prý super, ale pozdě...

In reply to by Agnesa

No já mam rodit v Motole, ale jak je všude přerváno, tak nevim nevim. Mě toho doktor moc neřekne, na co se nezeptám, tak to nevim, takže v pátek ho bude vysloveně zpovídat, abych se něco dozvěděla :-). Jinak my čekáme chlapečka, Jak pak se bude jmenovat ta vaše holčička??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka