nase prvni plavani

03.12.2008

holky, ja jsem uplne unesena. prave jsme se vratily z plavani a bylo to SUPER :h: :h: :h: . kaja se to teda zezacatku moc nelibilo a jako jedine miminko jim tam zahrala :r:, ale pak uz byla jako spravna rybicka ve svem zivlu. :!k:
akorat teda to sprchovani a oblikani je des, maji to tam divne vyresene, nechodit s kamaradkou, tak jsme tam asi jeste ted ://:
v lednu se chce jit podivat i tatka, tak pak dodam fotky ;)

ahoj,tak čtu jak jste nadšení z plavání,měla bych dotázek od kolika měsíců se berou děti do kurzů,chtěla bych s Kubíkem taky chodit,ale je to u nás dost narvané tak abych se předem přihlásila a mohli jsme začít....dík moc za odpověď

juu my nastupujem 5.ledna :) a tesim se tam koc ze uz ma Rozik koupeny mydlo a krabicku na nej (musime pouzivat tuhy mydlo Sebamed kvuli exemku) a ja si uz taky koupila sprchac ciste na to plavani :D dneska usijem Rozikovi zupanek :D ja Ti tak zavidim...jinak si myslim ze mala musela vsechny upozornit ze chodi plavat :D

In reply to by Johanka a Rozinka

ahoooj holky, no je to fakt parada!! :h: zpivaly jsme ruzny pisnicky a rikanky, delali berany berany duc, no super :) no kaju si asi od ted budou vsichni pamatovat, ricela chvili tak, ze instruktorka nebyla slyset :00: :!k: to mydlo pouzivam taky, cas od casu se nam taky objevuje ekzem, hlavne pod kolinkama a nekdy v loketnich jamkach.

In reply to by zabka.

tak to malicky zakrckem... ale skoro uz ne ale radsi budu pouzivat tu znacku nez aby se ji to zas rozjelo :D jinak kozni mi rikal ze je lepsi tuhy mydlo nez sprchac(ze po sprchaci byvaj ty exemky casty...) Jinak na ty rikanky a tak se taky sesikuju :) hlavne se vypadne mezi lidi a je to zas spestreni tydne :)

In reply to by Johanka a Rozinka

tohle mydlo fakt bezvadny, je sice drahy jako :pig:, ale za to mi to stoji, kaja je v pohode. ono to ani neni jako mydlo vid? je to takovy tuhy. o vypadnuti mezi lidi mi povidej :00: kajusku miluju nadevse, ale byt s ni porad sama, to teda taky nejde :n: clovek potrebuje chvili "vypnout" ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

no, a to my na prochazky nechodime uz asi 3 mesice :r: u nas se totiz dela kanalizace a vsechny prijezdove cesty a vubec cela vesnice je cela rozbahnena (min. 10 cm vodoveho bahna) a celkove rozesrana :spid: . jako ted jak zaclo mrznout, tak je to lepsi a uz vyrazime, ale doted to proste neslo. takze davam kaju spat akorat na zaprazi. ty jo, ted jak to pisu, tak jsem zase vztekla, protoze fakt kdybys to tady videla, tak by ses :sick: to nema obdoby a stezovat si muzeme do aleluja. a kdyz uz si teda reknu, tak pojedeme (coz bylo za posledni mesice tak 5x), tak jsem akorat nasrana, protoze nekde zapadnu do bahna a kocarek muzu vzit hadici :O . ach jo. promin, ze jsem se tak rozepsala, ale ulevilo se mi :-D

Jééé žabičko, tak to je super :dance: My začínáme 6.ledna a už se moc těším. Co dáváš malé za kalhotky?Plavečky, nebo jednorázové plínky do vody?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka