Poloha mimi

03.12.2008

Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, mám termín 23.1. a malej je pořád hlavičkou nahoru, myslíte, že se ještě otočí? Nevím, jestli bych nemusela na císaře :( Jak to máte vy? Díky moc!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik jsem po císaři!Měla jsem prďolu brzo hlavičkou dolů jenže pak se otočil a ještě se mu omotala šňůra kolem krčku!!Ale tím tě nechci strašit..Věř že se ti otočí džím vám palečky.Mě doktor řekl že do 38týdne se může otočit ....(Můj císař na 39+2)Jinak je stejně nejdůležitější ať jste oba zdraví!!!!Pá zuzka a zbytečně se nestresuj pápá

Tady ten kometář co byl místo tohodle co píšu jsem skomolila :00: :00: špatně jsem si to přečetla promiň lítám k malýmu..

Amálko neboj, ještě se ti může otočit. Znám i případ, kdy se mimi otočilo na porodním sále. Já měla mimčo koncem pánevním ve 32. týdnu. a ve 33. už hlavou dolů a teď mám takový pocit, že se zase otočilo. No nevím...nepoznám jestli je to ruka nebo noha...říkají, že víc kope nohama než rukama. Takže nevěš hlavu...třeba se otočí brzo. Když se mi otočilo tak jsem zrovna kupovala peřinku a povlečení to ti byly kotrmelce, že jsem se musela držet za břicho a jen jsem říkala au, au, au...prodavačka na mě jen koukala a smála se.

In reply to by amalka66

Víš když mi doktor řekl, že je pořád koncem pánevním a že se třeba neotočí...tak jsem si říkala, že je ještě čas a že přece nemám blbé děcko aby leželo dva nebo tři měsíce hlavou dolů....:-D Ber to pozitivně...

Jsem ve 35tt a mimi pořád nohy dole. Teď mi na předporodním kurzu říkala PA, že se může otočit až do 38tt, tak uvidíme. Prý pomáhají kočičí hřbety atd. , tak uvidíme.

termín 27.1 a mimi je taky pořád hlavou nahoru, ale má ještě dost času se otočit někdy i týden před porodem :) Kamarádce se otočil ve 35 týdnu tak neboj snad se otočí :one:

In reply to by evik310

...oni jsou kluci na všechno prý pomalejší, tak koukám, že už to začíná! :) Ty už víš, jestli budeš mít holčičku nebo chlapečka ? Nám se ukázal teprve nedávno. Pořád je takovej tajemnej :) ...nejdřív jsem měla termín 31.12., pak 14.1. a teď s konečnou platností 23.1.

In reply to by amalka66

Ahoj, jak rikam, Matyas je taky hlavou nahoru a mam termin 10.1.... no, ze se muze otočit klidně ještě na sále, to už jsi tu slyšela :///: ale já ještě něco k těm kočičím hřbetům :cat: . Cvič je tak, že dáš kolena mírně od sebe a opřeš se o lokty. V týhle pozici můžeš buďto natahovat střídavě nohy do dálky, nebo klidně procvičovat kyčelní kloub tak, že budeš dělat jako když pejsek čůrá :dog: :-), nebo si můžeš dát hlavu na ruce a jen tak si vrtět pánví, třeba kreslit pomyslně ležatou či stojatou osmičku. To mi poradila fyzioterapeutka ke které chodím cvičit. Gynekoložka mi řekla rovnou že si to klidně cvičit můžu ale nikdo mi nezaručí, že je to účinný. No ale lépe dělat něco co možná pomůže než jen tak čekat že jo :-). Tak hodně štěstí!

In reply to by Leuš

Zítra začínám 36 týden a také mám malou stále koncem pánevním. Včera večer mi zrovna přišlo, že se snaží otočit, hodně kopala a tlačila nožkama a vlnila se tam celá celkem dost silně a neobvykle. Ale efekt nakonec žádný. Kočičí hřbety jsem taky dělala, ale před nedávněm jsem přestala, protže mi z toho vždycky tvrdlo břicho, mám s tím teď celkem problémy. Myslím, ale že na kočičácích určitě něco bude, já bych je určitě dál cvičïla, kdybych mohla. Leuš to popsala moc pěkně, za zkoušku člověk nic nedá. Lepší než nedělat nic, jak já :( Jinak Leuš, ptala jsem se švagrové na toho císaře. Měla ho s epidurálem a prý to bylo úplně v pohodě. Malýho hned viděla, neměla žádný problémy s laktací (malýho plnně kojí už přes pět měs.), malej byl v pohodě a vůbec si to moc chválila. Tak mě celkem uklidnila. Zítra jdu poprvé na ozvy do nemocnice, tak jsem zvědavá, jestli se tam něco dozvím. :a:

In reply to by petralinda

No jo při cvičení, dyť ty to tam jasně píšeš... tak to je mi líto ale jak slyšíš, stoprocentně zaručený ty hřbety stejně nejsou :girl: tak přeju hodně štěstí!

In reply to by Leuš

Mě břicho tvrdne pořád, při ležení v klidu míň. Ale jakmile bříško trošku víc zatížím, tak je hned tvdé. Nejvíc mě to vadí v noci, ztvrdne, ale jak spím, tak si to uvědomím třeba až po chvíli a to kdoví jaké chvíli. Pak mi trvá celkem dlouho než to odezní, třeba i 20 minut, je to hrůza. To mně dělá ale jen v noci posledních pár dní, přes den je to klasické tvrdnutí na pár vteřin. Zítra to musím probrat s doktorem. Tak pa :a:

In reply to by petralinda

Já jdu v pondělí..doufám,, že mi oznámí že je hlavou dolů...ale nevím nevím. No já mám pocit, že má problém s placentou. Mám ji vpravo vepředu dole...a on se vždycky začne otáčet hlavičkou doprava dolů a nožičkama doleva nahoru (hlavičku od zadečku asi snad poznám :-))) ) a podle mě on to nikdy nedokončí kvůli té placentě...
Ale s tím tvrdnutím, to je dost škoda teda...mě taky začala tvrdnout...ale asi kvůli tomu těch kočičích hřbetů nenechám...no mě to netvrdne při tom cvičení, spíš když ležím v posteli na boku...tobě při cvičení?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka