Po dlouuuuuuuuuuuuhe dobe se hlasim zpet :-)

03.12.2008

Ahojte holky, :a:
dlouho jsem tu nebyla jelikoz jsem byla v Praze a tam jsem nemela moc casiku na netik. Doma jsem si to maximalne uzivala, chodila jsem prochazkovat a cpala jsem se.. :hu: :a\|:
Jinak vcera jsem byla u doktorky a prcek uz je velikan :one: , ma 4,3cm a dle UZ jsme razem preskocili do 12tt presneji jsem dnes 11+2tt. :dance: Vse je v poradku, tak jsem moc rada. Prcek sebou pekne hazel, videli jsme rucicky, nozicky, telicko, hlavicku.... uuuzasny pohled. :h: No a za 14dni jedu zase do CR a uz tam budu i pres vanoce a Silvestr asi do pulky ledna. A 16.12. jdu na testy 1.trimestr pry je to na vyvojove vady, chodi se v 16tt to normalne hradi pojistovna, ale jeste to delaji mezi 12tt-14tt a to je pry spolehlivejsi, ale stoji to 500kc... po zkusenostech jak s doktorama tak s cenama tu v Anglii je to celkem vtipna cena, takze na to samozrejme jdu.

Jinak mi nejak prestalo chutnat jist, tak snad to zas bude dobre.

No a co vy holciny, jak se mate? Peviku, Schatzeli, Matilko, tatko_mamko, Leni.... :c:

Prikladam fotecku naseho detatka, pani doktorka rikala pritelovi, ze si prcka krasne udelal :///: Tak se vznasel, jojo to maji tatinkove radi :///:

Ahoj Mufco!!!
Máš už tedy opravdu krásného minýska!!!!! Je to super, moc gratuluji a jak sebou umí mrskat, to je super. Já byla v úterý na krvi, Dr. na mimi mrkla - měřilo 3.59cm - byla jsem v 10+3. Už taky hýbalo ručičkama a nožičkama. Příší týden jdu taky na screening. Doufám,že nám to všem dobře dopadne, ať máme hezké a ničím nerušené Vánoce.
Mějte se krásně!!!!

Ahoj Mufco,
moc Ti gratuluju k nádhernému mimískovi! To už je teda obr :one: My jdeme na kontrolu příští týden, to bych měla být podle mých výpočtů 11tt, tak už se nemůžu dočkat, až ho zase uvidím. Budoucí tatínek jde taky a vsadím se, že se tam bude vznášet stejně hrdě jako ten Tvůj :c:
Neboj, chuť na jídlo se spraví. Mně zatím žádné nevolnosti ani nechuť nepřepadly, takže pěkně papám. Ještě že je teď to Mikulášské období a jsou levné mandarinky, pomeranče, banány a tak si můžu dávat každý den tyhle vitaminové bomby :hu: Tak držím palce, ať prďolka hezky dál roste. Ahoj Marta :a:

Ahojky mufco,
když se po mně sháníš, jsem tady :-) Gratuluju ke všem pozitivním informacím :one: . Včera jsem byli taky na kontrole, všechno je v pořádku, dr. mi ukázal srdíčko (už byly krásně vidět obě síně i komory) a obě hemisféry v mozku. Fotečku sem dám snad dneska večer, až ji nafotím na digitál, protože na naskenované není nic moc vidět. A 23.12. jdeme na velký utz (i s taťkou), tak jsem zvědavá, jestli nám dr. řekne druhý termín porodu nebo zůstaneme jen u toho jednoho. Jinak výsledky triple testu jsou v pořádku a krevní skupina A2+.

Ahojky mufíčku, no nádhera. Musí to být skvělý pocit. Jen tak dál. Ať mimísek pěkně roste a dělá raodst nejen tatínkovi, ale taky mamince.

In reply to by Dadis

Ahojky Dadis,

jojo je to krasny pocit, to opravdu jo...i videt toho tatinka u UZ jak se na to nevericne s obrovskym nadsenim, radosti a trochou pychy diva :c:
A co vy jakpak jste na tom? Dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevim co se tu deje, ci delo. Vim, ze jste se snazili...ja drzim palecky moc, moc, moc....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky