8mi měsíční prohlídka

03.12.2008

Zdravím všechny :a: Dnes jsme byli na osmi měsíční prohlídce. Vážíme 9 kg a měříme 68 cm. Mikulda je pěknej cvalík na to, že mu dávám celkem málo jídla :) Dr. říkal, že je Miky minimálně o 2 měsíce napřed, což mě samozřejmě potěšilo, ale zas si s ním doma užijem :00: Přetahovat předkožku prej nemáme a na nočník učit až od 1 roku :00: Ale jak všechny píšete, že už zkoušíte na nočník i v půl roce, tak asi taky pomalu začnem ;)

my měli 9200g,taky se mi zdálo,že málo papáme,ele ted poslední dva dny začala Natálka jíst za dva,tak jsem zvědavá kolik bude mít v 10 měsících.S tím nočníkem jsem četla,že to má smysl až okolo 18 měsíců,dřív ne :00:

Ahoj Zuzu, my jdeme na osmiměsíční zítra. Ale myslím, že máme skoro 10 kg a tak 74 cm:) Uvidíme, jak jsou mé odhady správné!
Ty už učíš Mikuldu na nočník? Já jsem ho už taky koupila, ale Tobík ještě nesedí..jen se plazí velkou rychlostí:), párkrát jsem chtěla vychytat situaci, ale nic z toho nebylo...:) :k:

In reply to by mirax

Ahoj Mirax. Ne, ne, já ho na nočník ještě nedávám, ale měla jsem tu mamku a ta říkala, že už ho mám dávat. Nemám ho ještě ani koupenej :) No vy jste teda taky veliký, teda Mikulášek je spíš těžkej, ani ne tak dlouhej :) A gratuluju k dalšímu mimísku :k: :)

jee to je teda sikula! no ja sem s nocnikem uz zacala kolem toho 6 mesice... dvakrat sme se vycurali jednou bobek ... ale od toho 8 mesice se nejak zacala bat - driv sem ji nad nocnikem drzela - jinak by ji prdelka propadla :s: takze na nem nesedela)ale ted ji uz sem zacala posazovat a to se sponuje a breci.. tak sem se na to vyprdla a pockam na te rok taky.... nechci ji zbytecne stresovat :)

no páni, gratulujeme :c: :k: my jdeme na osmiměsíční zítra :-) máme osm kilo a délku nám poví dr. K tomu nočníku, já pospíchat nebudu, těm mrňouskům se to třeba teď povede, ale do budoucna by mohli mít problémy, takže já ještě počkám do toho roku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka