Poloha miminka

03.12.2008

Ahojte :)
Chtela jsem se zeptat, jestli muze necemu vadit, ze je mimi 19tt hlavickou dolu? Jsem myslela, ze v tomhle obdobi byva spis hlavickou nahoru a az pred porodem se otaci nebo se pletu? Predpokladam, ze kdyby bylo neco spatne, tak kdyz uz me za tu dobu videli dva dr., tak ze by mi uz nekdo neco rekl, ne?

J. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dekuju moc za uklidneni :)
Kdyz mne napred vrtalo hlavou, proc moje pani dr. pri kontrole rikala..."no je hlavickou dost dole, ale tim se zatim nebudeme znepokojovat". A vcera na tom velkym ultz jak mi dr. jezdil ultrazvukem malem az po noze :s: s tim, ze je tak dole, ze se to blbe tim ultrazvukem lovi...
Trosku me to zmatlo. Navic zatim citim pohyby jenom uplne jemne...a to spis kdyz mam ruku na brisku, tak nemam prehled jestli sebou vrti nebo ne....holt jsem prvorodicka plasan :00:

Já mám spíš opačný problém, dnes začínám 34 týden a malej je hlavičkou nahoru (už by měl být dole) :( , tak pořád doufám, že se otočí, nevím, jestli bych nemusela na císaře, což moc nechci...ale co by se dalo dělat, že?

Ahoj, vůbec nemá cenu řešit, jakou polohu má mimi v bříšku v 19 tt :n: . Během dne se totiž několikrát otočí, přetočí a zaplave si v plodové vodě. Takže je možný, že když jste byli na ultrazvuku, tak byl zrovna hlavičkou dolů. Ale fakt to vůbec neřeš :) . Teď je tředa zase hlavičkou nahoru. Já jsem ve 24 tt a tohle neřeším, jsem ráda, že se ve mně hýbe a že mi dává najevo, že je opravdu uvnitř :dance: . Dokonce jsem někde četla, že se takhle budou přetáčet až do nějakého 30 tt, protože tam mají pořád dostatek místa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka