Vsechno dobre beru zpet

03.12.2008

Tak holky...
vsechno dobre co jsem tu napsala, jak se David lepsi. Jak spi, jak se smeje a je hodnej....
VSECHNO BERU ZPET....
v pondeli zacal knourat.. rikam si dobry... to je jen spatnej den....
Vcera mi PRORVAL cely vitani obcanku a nezastavil se do ted... spal maximalne hodinu v kuse.... Rve naprosto hystericky.

A to sme dneska meli jit do poradny pro placici deti a ja KRAVA to v pondeli zrusila s tim,ze uz je lepsi.. ze to nebude potreba.... jak ja bych si nafackovala....

Sem unavena, nevyspala a nasrana....
A az se zas stane neco dobreho... tak uz to nerikam nahlas a nikam to nenapisu.... :(

Ahojky, vím že máte problémy s mlíčkem... ale URČITĚ se to brzo zlepší!!! já měla taky uřvaný mimčo, co v noci nespalo, přes den nespalo a já nejen že musela fungovat, ale ještě jsem musela dodělat nějaký zkoušky ve škole a normálně pracovat! po 2 měsících jsem byla zralá na provaz... a pak náhle... jako když mávne kouzelným proutkem (vlastně asi tak týden se to postupně zlepšovalo) jsem doma přestala mít uřvánka, ale miminko... který je přesně tak spokojený, jak spokojená je máma... miluje akci, společnost a nesnáší, když nic nedělám (třeba koukání na televizi, nebo sezení u počítače)
nakonec paní doktorka zjistila, že má hlad a začali jsme přikrmovat (tak hlad neměl, ale já měla depky, že přikrmuju, takže prašť jako uhoď :) )... pak jsem po dlouhé době příkrmy zrušila a kojíme do teď (ale to je jiná pohádka)...
Nám neuvěřitelně pomohl koala baby vak... od 5 týdnů jsem ho v něm nosila... a spokojenější miminko by pohledal... po několika dnech nošení se mu neuvěřitelně zlepšilo nejen spaní přes den, ale i v noci a já se konečně vyspala! mimi v něm je sevřený, cítí mámu a je spokojený... a vlastně pořád v polospánku :)

...myslím, že ten tvůj drobek nebude mít možná dovyvinutý trávicí trakt, takže ho pořád bolí bříško... ale i tohle se změní, časem se mu to tam taky urovná (nebyl by první mimi s podobným problémem)... a i na takový potíže vak pomáhá...

za zkoušku nic nedáš! a hlavu vzhůru... (taky nejsi první maminka, co je na prcka sama - já od partnera utekla, když jsem byla ve 4. měsíci)

To znám,většinou když se pochlubím,jak jsme dobře spali,tak mi to Natule další noc vynahradí a spíme naprd :a:

Neblazni... nekdy maj decka bylby dny... a nebo ho neco boli.... uvidis zlepsi se to :) jinak bych zkusila RADY CO SOU PODEMNOU :) FAKT TO ZABIRA... I NA rORY KDYZ UZ JE TOTALNE URVANA A NIC NEZABIRA...(sorry za claps - prdolina to prepla...)

Haninko, to je mi líto, asi už Ti tady holky radily všelicos, ale pokud nebude vadit přihodím naše uspávací triky: 1.houpání na balonu s miminkem v náručí, 2. zapnutí fénu na vlasy nedaleko miminka, 3. stoupnutí k digestoři (musí být naplno) s kolébáním v náručí (to nám funguje zaručeně!), no a někdy řve že jen chce k mámě do náručí (no ale to asi nebude váš případ, tos jistě zkusila a jak je vidět na vítání občánků to nezabralo). Držím palce ať se uklidní a nechá Tě vyspat!!!

In reply to by Hanina.Vohánková

:cc): Tak jsem Ti sem vlezla a napadlo mě,že Ti možná nespí kvůli tomu kafi :? ?!Já jsem kafe :§: :\/: úplně vysadila(chybí mi sice jako prase :§) ),ale Maťulka mi přijde klidnější a líp i spinká :'zz): .A to máme taky pěkného divočáka :!k: .Prďoši jako blázen už od porodnice :00: ,já nejím nic co by ho mohlo nadýmat :n: a stejně všechno na nic a do toho se mi kroutí u kojení a to v lepším případě,jinak vysloveně řve jako tur :( .Takže bojujeme o každý gram navíc.Snad se to brzy u těch našich klučíků spraví :ww: !!!Moc se opatrujte :h: a přeji pevné nervy :) a co nejvíc spánku :'zz): :ww: !!! :a: :a: :a:

In reply to by Hanina.Vohánková

:cc): Včera už jsem musela jít :ww: .ICQ nemám,takže mail:ined77@seznam.cz.Vyzkouším to,někdy Maťulku při přetáčení taky nějak blbě chytím 8) a chudáček pak kašle,takže už je zvyklý :s: .A máme pokrok,dnes ráno pěkně pásl koníčky a broukal si u toho :qu: !!!Sice jen chvilku,pak začal zase kňourat :§) ,ale i tak :ww: .Předem moc děkuji :c: ,hned pak budeme''lítat'' :!k: . :a: :a: :a:

In reply to by Hanina.Vohánková

:cc): Tak to jo,já jsem myslela,že kojíš :) !!!Probiotické kapičky jsme taky zkoušeli,troje jsme spotřebovali :w: ,dnes posledních pět kapek a už na to kašlu.Taky mastičku Pupík,Sab simplex a ještě jakési kapky,homeopatika,cvičení nožičkama,kmínový odvar,fenyklový čaj a co já vím co ještě :00: !?No už je větší,tak už to trošku vykope,ale trpíme gastrokolickým reflexem,tak bůhví jak to kojení ještě dlouho vydrží,mám z toho nervy nadranc :\/: .A navíc jak ho dám do kočárku,začne se kroutit a tlačit a hlavně křičet na celé kolo :/;x: .Takže co chvíli mu musím kápnout na dudlík Sab simplex a jedeme dál :!k: .Ale to začal dělat až teď :? ,někdy mám pocit,že asi z toho zešedivým a nostalgicky vzpomínám na dobu,kdy byl ještě bříšku :!k: .Snad to bude brzy lepší :ww: .Jinak je Matyášek naprosto zlatý :cc): ,krásně se směje,povídá a tak :c: .Jen to bolení kdyby už přešlo :\/: . :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka