Stouchanecek???

02.12.2008

Tak...jsme 17+3...
Pred chvili jsem lezela na brisku a citila jsem asi 3x takovy jakoby stouchnuti slaby v podbrisku. Myslite ze to bylo ono? Nemam to citit vys? Pak jsem sedela u TV a zase me to asi 2x stouchlo stejnym zpusobem...
Tak nevim... Bylo to takovy slaby, ale bylo to dobre citit, bylo to bezbolestny...

Ahoj,dnes jsem 17+4. Taky nevím jestli jsem cítila nějaké pohyby, ale posledních 5 dnů cítím něco divného v břiše. Opakuje se to několikrát denně a večer až si lehnu je to nejsilnější. Je to moje první těhotenství, takže si nejsem jistá. Většinou všichni říkají že prvorodičky cíti první pohyby až okolo 20. týdne.

In reply to by venda7

ahojky jsem skoro stejne jako ty.dnes osmnact tydnu.muzes si byt jista,ze to jsou pohyby.taky mi v tehla dobe zacaly.ja jsem sice druhorodicka ale je to tak.jsi asi hodne stihla,vid?dok.rikala,ze stihle maminy to muzou citit drive at jsou prvo nebo druho.my to se sestrou mely stejne.sedmnact.tak bud stastna a uzivej si to .a vcera to poprve citil manzel,ja mela takovou radost.paappapapapapapa :!k:

In reply to by venda7

Ja jsem prave taky prvorodicka takze prd vim jak to poznat...Divny piocity jsem nejak ani nemela , holky to popisoujou jako "bublinky v brise", me to prave rovnou jakoby stouchlo...tak cekam jeslti se to bude opakovat, ale mrska me napina.-)
Jinak kdyz to tady ctu zúpetne tak i nekdety prvorodicky je citily uz v 16, 17tt, tak ze si mylsim ze to mame tak akorat, i kdyz beznejsi to je asi v tom 20tt...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky