jsem nervozni...

01.12.2008

ahojky unoračky,:) dneska zacinam 29tt leti to jako blazen, a ve ctvrtek jedem na kontrolu uz se moc tesime!!! a jsem nervozni protoze nase mala ma uz dva dny odpocinkovy den. Jen se tam tak prevaluje a protahuje ale zadny kopance tak jak to umi! Obcas se to stane a jsem pekne nesva!! Porad nani mluvim at uz me kpne :) mejte se

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Kirsche, já jsem sice už 37tt, ale velký kopance jsem nezažila za celé těhu. Mrňousek se vždycky jen tak protahuje a šponuje přes celé břicho. Tak budu mít asi lenocha. Tak se neboj, hlavně, že o malé víš. :a:

ahoj, mam to taky tak s tim rozdilem, ze velke kopance jsou u nas svatkem a malej se porad prevaluje nebo protahuje a skyta. uz jsem si nekolikrat rekla, ze ho nebudu nutit, aby se hybal, vim o nem, citim ho v brisku a to mi musi stacit. jdu taky tento tyden na kontrolu, tak snad bude vsechno v poradku. par holek mi psalo, ze jim miminka kopala malo, ze dost spala, tak tomu musime verit, vzdyt oni se po narozeni jeste nazlobi.

preju hezke tehulkovani, halvne tu posledni ctvrtinu tehu, to nam to utika ... :a:

Ahojky, taky začínám 29tt, letí to děsně, vždyt jsme na začátku 8.měsíce!!!S těmi pohyby se neboj, prostě má jen relax, jestli jdeš ve čt na kontrolu, tak uvidíš, jak se malá hýbe. A kdy jdete na "velký ultrazvuk"? Mě to čeká příští týden, tak se taky těším, kolik má ta naše gramů a centimetrů a jak se jí v bříšku daří :j)

In reply to by misicka 11

no uz se tam zacina vrtet. pred chvili se mi vrtelo bricho :) taky se ti to nekdy stane,ze ma mimco odpocinkovy dny?? Nevim kdy pujdem na velky utz. musim se zeptat ve ctvrtek dok. ale myslim,si ze si ho bude delat sama v ordinaci. ve 20tt si ho taky delala sama a na 3d utz jsem se objednavala sama. Ty ses objednavala sama na velky utz?

In reply to by Kirsche

Moje malá si dá taky občas klid, ale aspoň se vždy vrtěla nebo bublala. někdy kope dost hrozně, ale na druhou stranu vím, že je v pořádku, jen kapku živější(doufám, že jí to po porodu přejde:-) na ultrazvuk ve 20. a teď 30.týdnu se chystám do nemocnice, bez obejdnání. 3D ultrazvuk mi nikdy nedělali. Doktorka mi normálně dělá ultrazvuk každou návštěvu, ale nemá tak podrobný, jako v nemocnici. A výbavičku už máš nachystanou?

In reply to by misicka 11

ja se zeptam ve ctvrtek doktorky a uvidim ale myslim si ze ho bude delat sama. Ona ma nejaky novy utz tak nevim asi je nejaky lepsi! Jj mala taky jak kdy,nekdy kope tak ze me to boli a nekdy jen tak vrni a prevaluje se. Ale tak staci to,hlavne ze ji citim!!! Vybavicku uz mam nachystanou-jeste dokoupim par veci a jeto :) a coty? Ja se mocinky tesim na vanoce natu atmosferu,klid a pohodu! Jsem strasne stastna ze mam mrnouska v brisku a zachvilku uz bude snama! je se normalne nemuzu dockat :) :a:

In reply to by Kirsche

No to s tebou naprosto souhlasím!!!na Vánoce se šíleně těším, chci si to krásně užít,cítím, že i ta maličká to vnímá, pro manžela to je taky zážitek(je to naše první mimi), takže Vánoce budou určitě zvláštní a jiné než ty předchozí. A taky po Vánocích už zase budeme o krůček blíže porodu a tomu, ža ty naše maličké budeme mít u sebe. Stejně je ta maličká náš nejhezčí dáreček, ikdyž zatím jen v bříšku. A už jsi doma?Já jsem na kontrolce, takže mám spoustu času vše krásně nachystat, připravit, načinčat a navonět :j) A hlavně pořádně odpočívat, relaxovat, aby maličká byla spokojené miminko. :!k:

In reply to by misicka 11

ano nejkrasnejsi darecek je nase malinka v brisku!!! Nase je to taky prvni miminecko a mocinecky se tesime!! jo a ja uz jsem doma na neschopence od unora takze hromada casu a casu :) Tet jsem se musela rozcilit s mamkou tak me mala pekne pokopala-ozvala se :)

In reply to by Kirsche

ahoj, muzu se zeptat, to jsi byla na neschopence i pred tehu?
Ja jsem cca od 3 mesice tehu na neschopence a dost jsem si na to zvykla, doma je to parada. A to jsem se bala, ze se budu nudit ...

In reply to by roselini

ano byla jsem na neschopence jeste pred tehu.Sla jsem na neschopenku koncem unora a v kvetnu jsem otehotnela! Doma jsem proto,protoze jsem mela na zacatku problemy a taky proto,protoze toje v praci rizikove. tahali se tam bedny od 10kg do 18kg.pracovala jsem ve fabrice. Nn me uz to doma teda moc nebavi.tesim se az bude mala,to se nudit nebudu!! :) :a:

In reply to by roselini

Ahoj, sice to je dotaz na Kirche, ale musím se připojit, já šla na neschopenku na začátku záží, s hrůzou jsem čekala,jak to doma zvládnu, brečela jsem kvůli tomu, ale ted si nedokážu představit, že bych byla v práci. Je to paráda být v klidu doma, vše si v poklidu nachystat, připravit krásné Vánoce, výbavičku, těšit se na miminko, na to bych se zaměstnáním čas určitě neměla.
A proč tě nechali doma??Mě začalo tvrdnout břicho, taky dělám ve školství, takže trošku "rizikovější povolání" :j)

In reply to by misicka 11

ahoj, ja jsem zustala doma kvuli vic vecem - mela jsem zamlkly potrat a tak mi doktorka v poho nabidla byt doma, navic dojizdim denne do prace 30 km tam a 30 zpatky a delam ve skolstvi, takze ty duvody byly jasne. A nebranila jsem se tomu byt doma. neschopenku mam od 25. srpna, ale uz od 1. cervence jsem doma.

Pak jsem mela tripple pozitivni, tak jsem jela na plodovku a to uz by me jistojiste nikdo do prace nedostal. Tvrdnuti mi rychle preslo, to mi zabralo magnezko hned.

In reply to by roselini

To jsme v podobné situaci, já měla teda "akorát" problémy s tím tvrdnutím bříška, ale vzhledem k současným šíleným dětem ve škole, kde se učitel pomalu bojí o život, tak jsem nechtěla nic riskovat a taky jsem v září už nenastoupila. A ted jen koukám, jak to uteklo, Vánoce za dveřmi a pak už budem odpočítávat dny. A máš neomezené vycházky??? Já mám jen od 2 do 6 odpoledne, takže dopolko vždy uklízím, vařím a pod., odpoledne můžu ven, ale člověk si na to brzy zvykne,vid?
Hezký večer :a:

In reply to by misicka 11

no me brisko taky trosku tvrdne obcas tak beru magnesko. Ale mala uz zase pekne kope a kdyz kopne poradne tak to me vzdycky ztvrdne. :) Jj mam vychazky ty celodeni od 10 do 18,00hod. ale chodim si stejne jak chcu a je potreba :) Dneska jsem byla na meste nakupovat na vanoce. uz nakupujes?? :a:

In reply to by Kirsche

teda jak je to možný???já ted tvrdnu jako blb doma, když je venku tak nádherně, čekám do dvou než mi začnou vycházky!!!nechápu, proč to nedaj jednotný ve všech okresech!!Jinak nakoupeno už mám snad všechno na Vánoce, zbývá jen zabalit dárečky a obalit kapra :) . Vánoční úklid už mám taky hotový, tak ted jen dodělávám drobnosti. Taky co má člověk celé dopoledne dělat zavřený doma?? Co dárečky pro manžela/přítele???Dejte inspiraci?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka