predcasne narozene deti a odpocitavani mesicu ????

03.12.2008

Holky, prosim vas vy jenz mate predcasne nerozene deti odpocitavate jim mesice? myslim tim napr : Rozarka se narodila ve 36tt a ted ji je (za 12dni) 10 mesicu ale podle terminu porodu by ji vlastne bylo jen 9. mesicu? Me osobne to prijde jako ujetost to odpocitavat... vlaste v tom priade me po byte chodi necele 9ti mesicni dite :D Treba znama ta se porad obraci na to ze se ji kluk narodil predcasne - treba se SAM otacel na brisko a ona ho vracela ze to jeste nemuze ze ma na to cas.... je taky asi o mesic driv.... :00:

Ahoj Johanko. Nic se neodpočítává, i kdyby se narodila v 25tt, tak se to počítá od toho data,kdy se narodila. A známá má tak napůl pravdu. Sice ho tím mám pocit omlouvá,ale záleží taky kolik týdnů do termínu to bylo. Rozinka opožděná určo není, 36tt už skoro není nedonošenost. Takové děti sice mohou být opožděné ve vývoji celkově, ale taky nemusí, dřív nebo později to dožene na úroveň svých vrstevníků a pokud by nedohnal, tak tam bude jiný problém. Takže na to at se známá nevymlouvá. Mám s tím už nějaké zkušnosti. :one:

In reply to by MATYG

ja si tyky myslim ze o je blbost... ta moje zaba ta je napred i jako kdyby se narodila ve 42tt :D ale co :) jinak dik za nazor :D jedine vcem se to pocita ta nedonosenots je ockovani :D my museli na hexu a prevener jit o mesic dyl.. ;)

ahojky Johanko :papa: Natálka se mi narodila cisarskm rezem 38+3tt :h: .a vazila 2800g a merila 47cm
a ja jsem se mamine narodila presne o mesic drive,nez bylo v planu-podle vypoctu.........,mela jsem se narodit az v rijnu a narodila jsem se v zari.a vazila jsem 2050g,a merila 43cm.

podle mě je to blobst, v tom musí bát pěkný zmatek, já se narodila o 2 měsíce dřív a nikdo mi neříká že jsem opožděná :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky