Trocha pohybu?

03.12.2008

Ahoj holky, taky u vás svítí sluníčko? :k: Přeji vám všem krásný den! Mám otázku.. Jsem v 8.tt+5. Chtěla bych se trochu hýbat a zároveň mám strach, jestli není brzy. Mám za sebou totiž v červenci potrat v 7.tt.. Ale na druhou stranu nechci kynout.. :dance: Poraďte.. Je možné chodit již teď plavat? A dále mám možnost chodit na gravid jógu.. Děkuji všem!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

vám všem! Poslechnu vaše rady! Byla jsem teď na dlouhé procházce v lese a moc mi to prospělo. Snad i to zabrání kynutí... Všechny se opatrujte a mějte se moc hezky!

tak ja bych s cviceni zacala oz od drheho trimestru. stejne musis mit doporuceni od doktora. alespon ja musela. byla jsem vcera poprve a bylo to moc fajn a to jsem v 27 tt.

Ahoj....co se týče cvičeni,urcite se porad o tom s doktorem.Ja jsem v lednu potratila,v dubnu otehotnela a cviceni mi zakazal.Od 6 mesice mi pak doporucil chodit na gravidjogu a ta se mi moc libi,je uzastna az mi je lito,ze uz tam pujdu jenom parkrat.ted jsem v 8 mesici.Ted kdyz chces muzes ....kdyz teda nemas zadne potize....jenom prochazky a hodne se ze zacatku setrit.Opatruj se.

Ahoj Terez, moc Ti gratuluju! Určitě s aktivitami vydrž do 2. trimestru. Mně to Dr. také doporučila. Dokonce je lepší vysadit i sexík, jen ať se mimi dobře uhnízdí a roste. Uvidíš sama, že i v tom 2. trimestru budeš mít mnohem víc energie. Tak ať je vše tentokrát v pořádku! Užívej si těhulkování

myslím, že jestli si potratila, počkala bych do 2 trimestru. Tam se můžeš s mírou hýbat jak chceš, pokud ti to dr. vyloženě nezakáže. Plavání je super věc, určitě doporučuju, taky doporučuju cvičení pro těhotné a gravi joga, mě joga nikdy moc nebavila, takže to je asi na tom, jaký k tomu má člověk vztah. Já jezdila taky často na kole, než mi začalo tvrdnout bříško, to už mi pak nebylo příjemné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka