Přetáčení na břicho - to mi byl čert dlužnej

03.12.2008

Přeji krásný den....potřebuji od Vás pomoc!!! Simča mě pomalu, ale jistě ničí svým neustálým přetáčením na břicho...Proč? Protože to dělá před spaním, uspávání v postýlce nemá cenu, neustále se tam šponuje a uplně vztekle přetáčí na břicho a to v jednom kuse, musím jí buď držet, nebo prostě vracet na zpět, ona se při tom samozřejmě šíleně vzteká. Kdyby aspoň na tom břiše chtěla spát, ale to ne, když se jí to povede, tak se začne houpat na kolínkách a lézt v postýlce, prostě konec spaní. Takže si jí dáme do postele, a tam následuje to samé při nejlepším ještě hodinu....V noci se budí také proto že se omylem přetočí na břicho a to jí vzbudí, takže já se jí snaží několikrát za noc marně uspávat...Ráno jsem vzteklá, nevyspalá, a když to pokračuje i přes den, tak už nemám ani sílu se o ní pořádně starat. Máte to některá taky? Co s tím dělat?????

To se musí vydržet,pak nám budou zase utíkat :s: u nás je to podobný,malá je furt na břiše,tepláky,dupačky oblíkám už jenom zezadu,protože když jí položím na záda,v cukuletu je na břiše,to bysme se ani nedostali ven,otáčí se jak maso na rožni :s: jenom to přebalování,to mi moc nejde,na zádech je to lepší :a:

ahoj foxi, to je jako bych to psala já :00: :00: :00: máme úplně to samý, zrovna před půlhodinou jsme se snažili usnout, 4x na pupku, očička ušmudlaný, ale vysmátej jak lečo, no tak jsem ho po pátý vzala, zvýšila trochu hlas, že teď odpočívá, položila na záda, nacpala dudlíka, pusu dala a usnul :'zz): uffff :00: a v noci vstávám asi tak 3x (ve 22h, kolem 1h a 5h) samozřejmě z 90% ho nacházím na břiše a pláče. Takže taky nevím jak to vyřeším :§) :§) :§)

Ahojky,
kolik vám je?? Nám je šest měsíců, ale takovéhle problém naštěstí nemáme. Kačka se začala napřed otáčet z bříška na záda, takže když se teď otočí na bříško, tak se prostě zase sama přetočí zpátky. A v noci spinká pořád na zádech (zatím).

Foxi, neporadím ale potěším. ;) Nejsi v tom sama :s: ;) Adámek se chová úplně stejně. A to se už umí otočit i z bříška na zádíčka - ale večer a v noci prostě neeee :n: A taky mi rotuje při přebalování a navíc dává nohy do kříže nebo je protáhne - a já tam pak nemůžu dostat plenu :n: :c: :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka