Ahoojky!!Máme další zub...

02.12.2008

:qu: :c: :qu: :c: :qu: .Už asi dva dny nám přišlo, že Majdinka skřípe zubama, tak jsem včera večer vzala lžičku a zacinkala na horní dásničku a cinkání bylo , takže je to jasné.... :one: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Dani, mě nechtěl malý spát a byl jak vzteklý pes ;) Ale nějak jsem vám popřát prostě musela :h: :h: :k: :c:

In reply to by Danka

tééééééééééda tak to jsem ty zoubky úplně prošvihla :( no jo to je tím že sem tak často nechodím protože malá už chce mít mou pozornost :s: no nám je skoro 5 měsíců a zoubky nemáme...

In reply to by Macinka2

:n: .Většinou, když je tu co probírat a je tu parta, tak Majdinka taky vyžaduje pozornost... :s: .Dřív jsem k ní hned běžela, ale ted ji nechávám at se taky vyvzteká... :///: .No někdy to je beznadějný, tak jdu radši k ní a někdy mě fakt jen zkouší... :!k: .Nám ty první dva zoubky vylezly, ani jsem o tom nevěděly, jen si strkala ruce do pusinky, slintala ale žádný brek, nebo teploty... :n: ... :one: .Za to ted, si myslí, že ty dolní, to je horší.V noci se někdy budí, třeba třikrát za noc... :00: .Brzo vám taky určitě vykouknou... ;) .Já jí pořád koukala do pusinky a až jsem na ně narazila... :qu: , jéé to bylo radosti... :c: a ta euforie....co mě zaplavila... :h: , bylo to kráásný...no jako je krásný vše pozitivní co se kolem té naší Majdinky děje... :c: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka