:)

03.12.2008

spali sme dneska v noci i 6,5 hodinyv tahu!! juchuuu...Jinac vcera se zacala pomalicku pokupovat veci na plavani.... - viim je to az za mesiiic ale je se taaaak tesim :s: no koppila sem zatim maly mydlo a krabicku na nej a sobe sprchac :s: pristi tyden probehne kopueni samponku a dasi drobnosti :) zkusim se juknout i po plaveckach :)

Johanko, chtěla jsem dávat Míšovi ty plínečky jednorázové do vody, ale oni je moc prý nechtějí, protože některé maminky je sušili, přestože jsou na jedno použití, tak tam u nás mají do bazénu na prodej za 250kč plavečky, tak je koupím asi tam bo tady u nás bych je nikde nesehnala :n: Taky se už nemůžu dočkat...ještě koupím Míšovi nějaký pěkný ručníček s kapuckou :h: Snad do té doby budeme mít novou kameru, tak se těším i na videa :dance:

My dneska spaly od 20.30 do 3.30! byla jsem úplně v šoku!! jak já vám to plavání závidím!!!Katka a Vivi

holky, minule mi to tu jelo jak šnek tak sem nestihla ani zareagovat, a teď jsem si to pročetla, a myslím ještě mi tu někdo minule radil ponožky a bodyčko do zasoby :) tak já ho vozím pokaždý, protože malýho převleču do čistýho. botky nevozime, a jinak holky napsali všechno, tak asi tak :one: my už v lednu chodit nebudem, páč mám strach z tý zimy a do jihlavy je to vždycky naprd, jak se od vyskytný nesolí. tak zatím páááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky