mens

03.12.2008

ahoj holky,mam prosbu mohli by jste mi pomoci spocitat datum me menstruace,nemuzu se dopocitat,predem diky tady jsou udaje:7.11.2008 posladni MS,delka cyklu 24 dni(pocita se od zacatku posledniho do dne prvni do dne dalsi?)trvani 4 dny.diky za pomoc.

ahoj moc vam dekuji!jste zlate :a: takze myslite ze by stalo za to udelat si tehu test nebo mam jeste pockat?diky mooooc.kata

Ahoj, tak jestli dobře počítám, tak dneska je to 26 den od poslední MS. Jinak cyklus se opravdu počítá od prvního dne MS do prvního dne další MS a je jedno jak MS dlouho trvá. Takže pokud máš cyklus 24 dní, tak máš už dva dny zpoždění. Nevím, jestli jsem to dobře pochopila a jchtěla jsi vědět toto.

ahojky, tak cyklus se počítá od prvního dne poslední menstruace, takže pokud jsi dostala poslední ms 7.11., tak cyklus končí 30.11. a ms by měla přijít 1.12.... stačí to tak? :a: :one: :c: :\x:

ahojky..počítá se vždy ode dne ms,takže pokud poslední ms byla 7.11. a cyklus po 24d tak další ms měla přijít 30.11. trocha zpoždění,že by?? :s: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky