Jsem domaaaaa

02.12.2008

Tak v neděli jsem nastoupila do nemocnice...ležela jsem na pokoji se třema dalšíma, kterým očividně pětadvacetistupňuvoý vedro nevadilo. Takže v pondělí ještě před operací jsem se nechala dát na nadstanrart a paráda. Na řadu jsem šla jako předposlední a po operaci mi bylo řečeno, že jsem tam měla srůstů jak nasr...o. Celou pravou půlku břicha jsem měla prorostlou. Takže mi to rozrušili a teď můžu jen doufat, že se to nebude opakovat. Třetí, popřípadě další takovou operaci už nechci. Jinak jsem v pořádku domu, byla jsem se kouknout jak Barunka plave s babičkou a teď už pěkně odpočívám. Ještě další dva dny bude u babičky a pak už bude zase jen moje :-) Takže HOLKY...TĚŠÍM SE NA SRAZ :-)

In reply to by zizalka19

Marcelko, mě kdysi dr. říkal, že to je většinou jenom dočasný a když jsem se ho ptala jak tomu předcházet, řekl, že když už tam ty srůsty jsou, tak nemáš šanci.....prý neprochladnout....no, mám pocit, že něco plácnul jenom proto, aby něco plácnul.....teď cítím, že už tam zase jsou, ale zatím naštěstí nevadí. takže ti držím palce, ať tam jsou co nejpozději a bolí co nejmíň

Ty mě děsíš. Ty moje srůsty mi dr. léčil ležením a chemoterapeutikama plus nějakýma antibiotikama na zánět a víc ho nezajímalo a já se tu jako snažím o mimino.......... tak propadám panice. Dr. ví, že se snažíme, ale že by mě potom nějak kontroloval, vlastně jen věděl, že se to lepšilo, ale to je vše. Konečnou kontrolu mi neudělal.

In reply to by Andělína

tO BYCH OKAMŽITĚ ZMĚNILA LÉKAŘE...moje doktorka tvrdí, že srůsty se léčit nedají,. jen rozřezat a to může bránit těhotenství. Já už byla loni a tři týdy po operaci jsem otěhotněla.

In reply to by zizalka19

Já nevím co mám dělat, jestli se hned objednat nebo co, měnit se mi nechce, není špatný, jen mi připadá, že ho otravuju každým dotazem........... ty srůsty možná nebyly to samé co mělas ty, protože jak mě vyšetřoval, když mi
je zjistil (poté co jsem tam už došla skoro po čtyřech), hrozně to bolelo, když mě vyšetřoval. Řekla jsem mu, ať přestane, nešlo to vydržet a to já vydržím hodně. Pak v půli nemocenské mě vyšetřoval a už to skoro nebolelo.... no ale nakonec už mě nevyšetřil :( s tím, že to už bude dobrý.

In reply to by Andělína

jak píše žížalka, srůsty jedině fiknout. bohužel mají tendenci zase srůstat :-( ale ne všechny dělají potíže, některý nebolí vůbec, některý sem tam a trochu a s některýma se nedá fungovat

Jé Žížalko, to mi nějak uniklo, že jsi šla na operaci :? No tak hlavně, že jsi v pořádku :w: A ty už nekojíš? Asi né co.......a určitě se na Barunku mocinky těšíš :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky