"klid před bouří"

02.12.2008

Tak si představte, holky, připadám si jako časovaná bomba. :-(

Nejdýl v noci ze čt na pá to zase dostanu. Bylo by moc fajn, kdyby ne, ale urči to dostanu. :-( Tělo mi blbne jako vždycky, právě nastal klid před bouří, dneska mi odpoledne přestaly ty "pre ms vymoženosti". Tak teď hádám tak den klidu a pak s plnou parádou, bolestí, křečema... :-( Já už nechci.......... Kdyby to alespoň tak neotravovalo, myslím ta ms.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsem na tom stejně..taky u mě byl klid před bouří a před chvíli jsem zjistila,že MS opět po měsíci dorazila. :\\: Ach jo..A ke všemu mě bolí hlava a je mi tak nák z toho smutno.A to má přijet mamka,která neví,že se snažíme o mimi a musím se tvářit vesele..Pak mi písni,jestli MS dorazila.Budu ti držet palečeky aby ne... :a:

podle toho co ctu tak se urcite pokousis o miminko ze,? nevim jestli ti zvednu naladu ale ma sestra do druheho mesice normalne menstruovala a pak ji to neprislo a az teprve potom zjistila ze je tehotna..:-)...a ja jsem prvni mesic take malinko krvacela ale vedela jsem ze jsem tehotna...takze nekdo muze normalne menstruovat...

In reply to by veselalola

snažíme se 16 cyklů :-( Předtím jsem byla těhu a ms jsem neměla ani náznak, za to mi to vynahrazovaly nepřetržité "ranní" nevolnosti, nemohla jsem jet mhd, autem, výtahem a vyfunět do 8. patra, kde jsem bydlela taky nešlo... Takže jsem se vždycky ve výtahu musela nadechnout co nejvíc do břicha a pak to přečkat. Byl to hnus, neudýchala jsem ani do 1. patra schody, vždycky jsem dělala v mezipatře, že se jdu podívat do schránky jestli něco nepřišlo. :///: Ale ve skutečnosti jsem vyfuňovala 10 schodů a za minutu dalších 8. Pak jsem pěkně nadávala na těhotenství! A teď bych chtěla klidně i takové hnusné jako minule...
PS: mimino se nakonec nekonalo :-(

In reply to by nevimnic

takze uz jedno dite mas a snazis se tedy o druhe?...jinak to znam ja kdyz byla tehotna tak jsem posledni mesic tehotenstvi nemohla delat vubec nic ani skoro chodit hruza...do mhd kdyz jsem vystoupila ty tri schudky co tam jsou tak jsem funela jak alik jezisi to bylo neco.... :s: a chci se zeptet ty porad na to myslis ze chces miminko?vis a pokud na to myslis i porad kdyz se milujes s pritelem ci manzelem..tak se to vetsinou nepodari ma sestrenka na to porad myslela a to pri vsem ze chce miminko ale jakmile tomu nechala volny prubeh a prestala na to myslet tak se ji to povedlo....takze chce to chladnou hlavu a nemyslet na to..

In reply to by veselalola

Ale za to mám báječnou jednoroční holčinu jako spolubydlící na půl týdne, vždycky od po večer do čt dopoledne. Dneska jsem taky hlídala, vždycky se obě vyblbneme. :-) Malá je kamarádky dcerka.

In reply to by nevimnic

tak to me strasne mrzi ze jsi potratila muselo to byt pro tebe hrozne preji ti aby se ti uz konecne zadarilo a uzila si prijemne tehotenstvi...nekdy si rikam proc je osud tak nespravedlivy kdyz nekdo mimi hned nechce tak ho ma a ten kdo ho strasne chce tak ten ho nema chjo...tak aspon ze muzes mit u sebe obcas dcerku kamaradky..ja uz take chci aby moje mala byla takhle velika..:-)pa

Ahoj kočko,
já sice nejsem snažilka,ale MS čekám taky ://: - tuhle neděli po těch 28 dnech.
Ale ještě jí nemám úplně pravidelnou jako přesnou myslím,takže někdy ta potvora příjde třeba o týden pozdějc a někdy o 2 dny pozdějc.
Vím jak se cítíš,alespon z pohledu MS.
Já už toho mám taky plný zuby a to jí mám teprve asi dva roky. :jawdrop:
Ale musíme to vydržet,za ty bříška a mimíse to stojí,ne? ;)
Nepropadej panice,nejsi v tom sama.

Měj se krásně,papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka