ahojík

29.11.2007

Ahojík děvčata! Dneska mám doma Nikču - má chřipku, Mára má volno a Natálka tu je jako obvykle. Tak na vás dneska nemám moc času. V poledne jsme byli s Markem na obědě a pak jsem tu chrněla jak miminko :-) Užívám si prima den. Ještě jsem koukla do mých blogů ze včerejška. Děkuji vám všem za poklony, pozvedli jste mi sebevědomí :-)) A ještě pro Ajoska: Ta velká holčina vedle mne na lavičce je moje nejstarší - Nikča :-))

Tak to si dnes pěkně užíváš.Já jsem měla manžílka doma v úterý. Příští týden ještě bude chodit do práce a pak má až do konce roku dovču, budem spolu čekat až se mimískovi bude chtít na svět:)

In reply to by Boža

3 KRÁT nám řekli že holčička,ale nikdy to nešlo pořádně vidět.Ale já když se podívám do zrcadla,tak si myslím,že to ta holčička bude,hodně jsem se změnila. Mám do porodnice nachystané růžové,tak jsem říkala Dankovi,že když by to byl klučina,tak musí vybrat něco jiného:)))

In reply to by Maki

Já ani nevím. Když jsem čekala velké holky, tak mi u obou všichni říkali, že t budou kluci ( ultrazvuky zdaleka nebyly tak dokonalé jako dneska) a u Natálky jsem to věděla z plodové vody. Teď mi roste bříško od samého začátku a to u holek nebylo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky