Vysoký krevní tlak=císařský řez???!!!

02.12.2008

Ahojky! :a:
Jsem teď ve 28tt. Už dlouhou dobu mám vysoký krevní tlak. :( Když mi u gynekologa naměřili 159 na 99, tak mi doktor předepsal Dopegyt, který beru jednou denně. Měřím se doma. Teď mývám cca 140 na 80, ale pokaždý, když jsem v poradně, tak mám zase okolo 150 na 80. :jawdrop: Slyšela jsem, že pokud má těhotná před porodem vysoký krevní tlak, tak rodí císařským řezem? Víte o tom někdo něco? :? Manžel by chtěl být u porodu a já nechci přijít o to, až se malá narodí.... :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já jsem 39+3 beru taky dopegyt už od 14tt a ted beru dokonce čtyři a zatím mě doktorka říká ,že budu rodit normálně.Prý by mi ten tlak musel vylétnout a pak by dělali císaře. A moj ddoktora říká ,že 150na 80 je dobrý. Nesmí ti jít nahoru ten spodní.Tak se drž :dance:

In reply to by Filda

Ahoj.
Tak to jsi mě moc uklidnila. :) Já mám strach, protože kamarádce, která před 2 měsíci rodila... jí těsně před porodem změřili tlak a musela jít na císařský řez. :( Nikdy s tím problémi neměla... těhotenství prospívalo a nakonec tohle. Já mám ještě jeden problém... mám zlomenou nějakou kost, přesně nevím jakou, ale podílí se na roztahování pánve... Doktor říkal, že by to neměl být velký problém. :? Ale podívá se na to na posledním ultz. ve 30. týdnu. Strašně moc bych si přála rodit normálně... ale pokud to nepůjde, tak se nedá nic dělat...
Martinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka