Zoubky - prosím o radu!!!!!!!!

02.12.2008

Ahoj všichni! Už jsem tu dlouho nebyla, ale dnes bych potřebovala poradit. Matouškovi je 7 měsíců, má už venku dva přední spodní zoubky a dnes jsem zjistila, že se mu prořízl další - ale jeto ŠPIČÁK vlevo nahoře a ne přední zoubek. Kamarádka mě vyděsila - prý je to špatně, měly by prý napřed vylézt horní přední a pak teprve špičáčky. Prý když jdou první špičáky, tak pak ty přední zoubky porostou špatně a bude je mít křivé atd. Z manželovy strany máme v rodině dost hrozný předkus (tchýně a švagrová), tak jsem z toho taková nějaká přejetá... Nemáte s tím někdo zkušenost??? Moc děkuju!

Ahojky, já nevím, ale dle mého názozu pořadí nemá vliv na kvalitu ;) :n: . Vždyť každý ten zoubek je v dásničce už v bříšku - takže ho soused od vedle jen tak vytlačit nemůže :n: :c: . Tak se neboj - případně zavolej dětské zubařce. :k: :k: :k:

Ahojky já myslím že to není pravda, není pravidlem že musí první vylézt jedničky, dole asi lezou ale nahoře už to tak nemusí být, my máme taky dole 2 jedničky a nahoře skoro prořezaou dvojku asi ale jednička to není, a vím že mamča říkala že to tak někdy roste a vůbec to neva tak se neboj

Já teda nebudu moc rozumovat,o zubech vím prd.Že to má růst v jiným pořadí je pravda.Ale co se týče předkusu,to je věcí spíš posunuté horní čelisti ne?

u malé to taky vypadalo že první nahoře bude špičák, ale nakonec nakonec ho přední předběhl, já o tomhle neslyšela astejně ty první zuby vypadnou a narostou nové rovné :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka