Věříte na sny ???

02.12.2008

Ahoj holčiny :) no ted jsem mluvila s budoucí tchyni a rikala mi, ze dneska mela sen ze prababicka, ktera uz je v nebicku, chovala krasnou holcicku :mimis: a ze se ji uz nekolikrat stalo, ze se ji to tak zdalo a pak se fakt v rodine narodilo mimco toho pohlavi :) a ja jsem ted jedina mozna :one: jeste segra od pritele by to mohla byt, ale ta ma ted MS. Ty jo ja uz pomalu pripravuju na to, ze to treba nevyjde a ona ted tohle. Holcicku bych strasne moc chtela, a ona me ted strasne navnadila :girl: ach jo jeste tyden :spider: tak drzte palecky :a:

Heluško,
na sny věřím a holčičku bch si také moc přála, ikdyž si myslím, že ve finále nám to bude stejně jedno, hlavně když bude miminko zdravé :)
A jestli Tvoje skoro tchýně mívá prorocké sny, něco by na tom mohlo být :\x: Určitě dej příští týden vědět, jak to dopadlo :°:

:) Ahoj Heluško na sny věřím,mám doma i několik snářů a i můj přítel ,vždy když se mu něco zdá,tak hned ráno běží otevřít snář a hledá co to znamená :s: Moc přeji,aby Tě to vyšlo...............papa

Já bych tomu věřila... Dyť je to krásný něčemu věřit... Budu na tebe příští týden myslet... Taky mě to cěká (ale radši nečeká ;) )... V úterý jdu vyzkoušet novou paní doktorku, tak snad budu spokojená. Předchozí odešla do důchodu a snažili se mě nacpat nějakýmu oslizlýmu doktorovi brrr... A třeba mě nakonec nová paní doktorka i potěší. :\x:

Ahoj, já na tohle docela věřím a moc bych ti přála, aby se to vyplnilo na tobě. Podle toho, co jsem zatím četla to vypadá nadějně, tak jen tak dál! :one:

Heluško jak už jsi psala máme MS dostat stejně já budu čekat 9.12. je fakt že s HA jsem jí dostávala celých 8 let na den přesně takže podle toho co tu čtu jsem raději přibalila do práce vložky kdyby náhodou ta potvora červená přišla dřív. Ale doufám, že nepřijde ani u mě ani u tebe a budeme si gratulovat k těm //. Taky bych si přála asi holčičku ale je mi to vlastně jedno hlavně aby to bylo a zdraví to stačí :-))).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky